[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

rhodiola of brainmood

Gepost door Annelies 
Re: rhodiola of brainmood
06 June 2009 20:33
Heb intussen toch maar eens 1/4 van die Lysanxia geprobeerd en dat scheelt toch wel een pak. Ga dat dus toch maar wat vaker gebruiken wanneer het echt slecht gaat.
Re: rhodiola of brainmood
06 June 2009 21:58
hoi Edith,


Oxazepam mag je ook naast ad gebruiken dus ik neem aan dat het dan ook met rhodiola of brainmood mag.

Dat van bang zijn dat je iets gaat zien dat er niet is heb ik ook gehad, ik vond andere mensen ook zo raar, werd gewoon een beetje bang voor ze, heel gek. Nu ben ik weer ergens anders bang voor en is die angst weer zo goed als verdwenen, je krijgt echt geen psychose, het is dat k.... (sorry) onwerkelijkheidsgevoel. Ik heb steeds weer angst voor iets anders en dat is vemoeiend.

Hopelijk over een tijdje lachen we erom en denken we hoe hebben we ooit zo kunnen denken. Ik hoop dat die tijd snel komt.
Re: rhodiola of brainmood
07 June 2009 00:25
Brainmood mag echt niet naast AD medicijnen, st. janskruid ook niet, staat ook op bijsluiter, dus pas daar mee op. En volgens mij oxazepam ook niet hoor...

Groetjes
Re: rhodiola of brainmood
07 June 2009 00:52
Dat het niet naast AD medicijnen mag weet ik wel maar niet naast kalmeermiddelen..? Was nu net zo blij dat ik iets gevonden heb wat extreme angst een beetje kon weghalen.. Ik ga eens een mailtje sturen naar smeets en graas denk ik. Hopelijk weten ze het daar.
Op hun website staat enkel het volgende:
Waarschuwing:
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva, bij hartklachten of in combinatie met medicijnen.

Niet bepaald duidelijk dus.. Medicijnen.. ?



Bericht bewerkt (07-06-2009 00:56)
Re: rhodiola of brainmood
07 June 2009 09:57
Maar mag je dan kalmeermiddelen wel naast ad gebruiken en niet naast rhodiola of brainmood? Dat zijn toch soort van natuurlijke ad?
Re: rhodiola of brainmood
07 June 2009 10:04
Hi allemaal,

Ik gebruikte AD medicijnen en kalmeringsmiddelen en daarnaast (in overleg met huisarts en natuurarts) Rhodiola.

Het wordt niet aanbevolen, maar in overleg kan dat wel.
Rhodiola kan namelijk je serotonine-gehalte verhogen en dat doet AD medicijnen namelijk ook, dus moeten ze dat wel in de gaten kunnen houden.

Dus..........als je AD medicijnen en Rhodiola wilt gebruiken eerst overleggen met de huisarts/natuurarts.
(En voor Sint Janskruid geldt hetzelfde!)

Kalmeringsmiddelen en rhodiola kan weer wel, omdat kalmeringsmiddelen niet je serotonine-gehalte verhogen.

Groetjes van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie
Re: rhodiola of brainmood
08 June 2009 02:40
Ik kreeg een mailtje terug van Smeets en graas dat het combineren van lysanxia/oxazepam met brainmood afgeraden werd [:]sad smiley([/:] Heb wel eventjes om meer uitleg dan dat gevraagd intussen.
Anonieme bezoeker
Re: rhodiola of brainmood
08 June 2009 09:33
jew meot sowieso altijd oppassen met pammetjes en homeopatische middelen. Het wordt vaak zomaar gedaan maar het is niet altijd zonder gevolgen...

Meer weten over het HyperVen programma?