[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

internet

Gepost door Annelies 
internet
16 June 2009 18:53
hebben jullie ook een onbewingbare behoefte om al je klachten op internet op te zoeken? Zoals vanmorgen voelde ik me weer heel depressief en dan ga ik alles opzoeken (voor de zoveelste keer) over depressies en dan kom ik altijd op sites over ernstige depressies en dan lees ik weer over depressies die chronisch zijn enz. Daar ga ik dan weer over malen en piekeren pffff. Mijn vriend zegt ook je maakt jezelf gek met alles op te zoeken, maar ik kan mezelf niet stoppen, zoek toch soort van geruststelling (maar dat werkt alleen maar averechts).
Re: internet
16 June 2009 19:04
Ik heb ook die gewoonte, vervelend he. Inderdaad ook altijd in de hoop geruststelling te vinden maar als je dan 10 geruststellende dingen tegenkomt en 1 negatief dan is het evezeer toch dat negatieve dat ik onthoud natuurlijk. Daarom doe ik nu heel hard mijn best om alles enkel op dit forum uit te zoeken. Is zowat de enige plaats waar eigenlijk altijd wel iets geruststellend te vinden is en bijna niks verontrustend. Al die andere plaatsen waar je leest over depressie en anti-depressiva enz hebben zulke akelige verhalen dat ik er echt niet goed van word.
Re: internet
17 June 2009 08:36
Ja dat heb ik ook heel erg, maar vervelende is dat je op internet nooit 100% zeker weet of de info klopt. Het beste kun je naar een huisarts gaan als je denkt dat je ergens last van hebt.

Meer weten over het HyperVen programma?