[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

tijdelijk afscheid van het forum

Gepost door Hannelore 
tijdelijk afscheid van het forum
30 October 2009 17:30
Hoi,

Ik ben nu een week AD medicijnen aan het nemen. De nevenwerkingen zijn gelukkig een stuk minder, maar ik heb er serieus van afgezien. Nu gaat het beter. De hyperventilatie-klachten zijn weer een beetje minder, maar niet weg.
Vorige week ben ik ook gestart bij een gedragstherapeut die mij spierontspanningsoefeningen meegegeven heeft om thuis te oefenen (op cd) en ademhalingsoefeningen. Hij weet duidelijk veel over hyperventilatie en heb er vertrouwen in dat hij me kan helpen.
Enkele dagen terug ben ik ook bij iemand geweest ivm bioresonantie. Blijkbaar zijn wij onder invloed van veel (schadelijke) stralingen : aardstralen, breuklijnen, wateraders, gsm, alle electrische aparatuur in huis, ... Hij raadt aan het huis te 'ontsralen' (daar bestaan verschillende toestellen voor in de handel maar het is niet goedkoop) en daarna ook via speciaal toestel het lichaam te ontdoen van die negatieve trillingen die de gezondheid beïnvloeden. Ik lees er eerst nog wat over en zie dan wel ...
Verder ben ik net herbegonnen met de HyperVentherapie. Ik heb wel besloten die maar 1 x per dag te doen, want anders blijf ik de hele dag bezig met al die oefeningen. Hopelijk lukt het dus met die 1x in enkele maanden...
Ik heb besloten om vanaf volgende week niet meer op het forum te komen. Niet omdat ik geen nood meer heb aan julllie steun[:]winking smiley[/:] maar ik wil gewoon weer wat afstand nemen om me niet teveel te focussen op die hyperventilatie. Maar ik beloof jullie dat ik binnen enkele maanden feedback geef hoe het met me gaat!
Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe. Ellen, Claudia, Edith en alle anderen bedankt en tot over enkele maanden.

Liefs,
Hannelore
Re: tijdelijk afscheid van het forum
30 October 2009 18:20
Als je denkt dat je daar behoefte aan hebt dan moet je inderdaad maar eventjes afscheid nemen van het forum. Hopelijk horen we daarna wel terug van je, ben wel benieuwd naar resultaat van die AD medicijnen en eventueel bioresonantie. Wat voor klachten ervaarde je zoal in die eerste week AD medicijnen? Ik overweeg het zelf ook nog altijd, het gaat wel een stuk beter met me en ik ga nu zelfs 1x per week 3 uurtjes naar school, maar probleem is dat ik niet verder dan dat geraak en ik binnen 2 maanden 3,5 dag per week op school moet zijn en dan nog 2 maanden verder zelfs 12 weken stage moet doen. Ik heb nog steeds veel te veel fysieke klachten om dat gedaan te krijgen, een volledige dag zou echt een hel zijn momenteel, laat staan zo 5 dagen aan een stuk en dan 12 weken aan een stuk. Dus ik zie nu eventjes niet veel keuze. Maarja dan is de vraag wanneer heb ik tijd om dat te beginnen nemen, als je er zo slecht van bent bij het opstarten. Plus ik durf ook gewoon niet goed omdat ik schrik heb dat de angst dan helemaal terugkomt voor een tijdje en dat zie ik echt niet zitten. Moeilijk moeilijk [:]smiling smiley[/:]

In elk geval, ik hoop dat je nu eindelijk helemaal beter mag worden en dat ons binnenkort kunt komen melden [:](Y)[/:]
Re: tijdelijk afscheid van het forum
30 October 2009 19:56
Hee Hannelore,

Begrijpelijk besluit!! Veel succes de komende maanden, ik zal zeker af en toe aan je denken... wat energie toestralen ook? Met al die stralingen die we blijkbaar hebben, is dat dan een positieve straling van mij naar jou [:]grinning smiley[/:].

Ben benieuwd hoe het met ons is over een paar maanden [:]winking smiley[/:], maar ik zie het (nog steeds) positief in allemaal.

Take care en tot voor de kerst ofzo?

Liefs
Claudia
Hoi Hannelore,

Je zult dit bericht waarschijnlijk niet meer lezen, maar toch wil ik je heel veel succes wensen in deze tijd. Ik weet zeker dat je het geweldig gaat doen!

Groetjes,

Jorg
Hai Lieve Hannelore,

Ook ik ben een beetje laat met reageren, maar je hebt een goed besluit genomen. [:](Y)[/:]
Tot.................wanneer jij er aan toe bent. [:]winking smiley[/:]

Liefs van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?