[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Andere ademtherapiespinning smiley sticking its tongue out

Gepost door melanie 
Andere ademtherapiespinning smiley sticking its tongue out
08 April 2011 18:38
Twee maanden gelden ben ik gestopt met HyperVen (na ongeveer 2 maanden HyperVennen) omdat ik het te vermoeiend vond en geen vooruitgang zag. Omdat ik het principe van HyperVen niet verkeerd vond, ben ik er op een andere manier mee verder gegaan: klarinet spelen! Kost heel wat adem maar is een heel leuke manier van adem trainen smiling smiley. Ik zie nu wel de vooruitgang waar jullie het over hadden. Vandaar dit berichtje.
Niet dat ik jullie wil aanraden om te stoppen met HyperVen maar misschien wel een tip voor mensen die de oefeningen ook erg zwaar vinden. Natuurlijk moet ik nu ook regelmatig oefenen maar het heeft meer voordelen dan (alleen) ademtraining: je adem, muziek onder de knie krijgen geeft een 'kick' en muziek is een heel ontspannende bezigheid (lekker goed voor de stress dus). Een blaasinstrument gaan spelen (liefst eentje waar je veel adem voor nodig hebt) is een leuke oplossing!
Veel succes allemaal met de ademtherapie en iedereen van HyperVen bedankt voor het idee van adem trainenthumbs up!

PS: en het werkt! smiling smileysmiling smileysmiling smiley m'n scores (test ik zo nu en dan nog met stopwatch) gaan omhoog!



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 08/04/2011 18:40 door melanie.
Re: Andere ademtherapiespinning smiley sticking its tongue out
09 April 2011 12:35
Hoi Melanie

Wat goed dat dat bij jou werkt en inderdaad nog ontspannend ook.
Jij succes met spelen!

Groetjes Vlinder

Meer weten over het HyperVen programma?