[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Kerst en chv

Gepost door Marc 
Kerst en chv
26 December 2011 21:48
Waren twee leuke kerstdagen maar daar betaal ik nu de tol voor met een hyper en gestressed lijf.
Heb na een sociaal drukke dag altijd wel 2 tot 3 uur nodig om de stress weer uit mijn lijf te laten verdwijnen. Ben dan ook erg moe.
Herkend iemand van jullie dat stressy gevoel na een eigenlijk gezellige dag?
Marc
Re: Kerst en chv
26 December 2011 22:54
Hoi Marc,

Ik herken dat gevoel helaas helemaal. Ben nu ook supermoe. Net alsof ik een hele dag gewerkt heb, terwijl ik de kerstdagen niet overvol had gepland. Maar ook van gezellige en leuke dingen raak ik erg van de leg. Moet momenteel ook veel gapen dus dan weet ik weer hoe ver het is. Komende dagen gewoon weer rustig aan doe en trouw HyperVennen dan trek ik vast weer bij.

Jij ook succes!

Gr. Dixie
Re: Kerst en chv
27 December 2011 09:15
Dank voor je antwoord. Het is al fijn te weten dur niet alleen te voelen. Daarmee heb ik meer hoop dat het overgaat. Succes met herstel Dixie. Op naar oudennieuw! Marc
Re: Kerst en chv
27 December 2011 14:42
Ik herken het helaas ook. Wij hadden alleen eerste kerstdag iets gepland, notabene met mijn eigen familie, maar ik keek de hele dag scheel van d duizeligheid. Dat trok pas laat weg. Gisteren ging het goed, nergens last van. Vandaag is het helemaal mis, ik stond al op met mist in mijn hoofd! Ik ben geneigd om (te) veel te doen op dagen dat ik me goed voel, maar betaal daar altijd de tol voor. Zoals vandaag. Ik moest vorige week al een feest op mijn werk afzeggen, omdat ik het echt niet trok om te staan tussen allemaal mensen. Ik was zoooo dizzy. En straks oud en nieuw bij mijn schoonfamilie. Als ik me zo voel zoals vandaag, zie ik het niet echt zitten. Ik heb wel goede momenten, maar helaas ook weer vaak slechte. Ik HyperVen 2x per dag en probeer dat ook echt vol te houden. Alleen zo worden de heldere momenten steeds langer, dat weet ik uit ervaring!
Re: Kerst en chv
27 December 2011 15:57
Hoi Rainbow,

Sinds kort die ik naast HyperVen ook Cesar Therapie, dot helpt wel iets door al vroeg spanning te signaleren en hierop je gedrag en houding aan te passen.
Wordt alleen soms zo moedeloos dat het maar niet overgaat.
Marc
Re: Kerst en chv
27 December 2011 16:00
Hoi Marc,

heb je een prive bericht gestuurd

Meer weten over het HyperVen programma?