[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

1 x per dag

Gepost door Corina 
1 x per dag
29 December 2011 13:46
Hallo,

Ik doe de HyperVen nu eigenlijk maar 1 x per dag en heb het idee dat ik hier wel baat bij heb. Mijn scores gaan nu omhoog. Zat op de 30 en zit nu rond 40 -50 en ben rond 20 november begonnen.. Is dit wel aardig netjes?
Ik denk heb het gevoel dat als ik het vaker per dag ga doen ik overdags opgejagder ben. Kan het zijn dat mijn lichaam het te snel wil oppakken??
Ik ben wel elke keer verkouden heeft dit ook wat met de chronische hyperventilatie te maken en ik word ook niet ongi??
Ik heb nu ook vakantie en heb het idee dat ik nu wat minder droom ook?? Zal misschien beetje bijkomen denk.
Is het beter om toch 2 x per dag de sessies te doen in elk geval dat geven die tips wel elke keer aan???.
Heb alleen niet echt hard het idee dat ik me echt beter voel maar dat kan misschien ook met me verkoudheid te maken hebben. Ik voel me al een tijdje niet echt helemaal lekker en fit ik ben snel beetje draaierig..

Groetjes Corina
Re: 1 x per dag
29 December 2011 16:07
Hallo Corina,

Het is echt het beste om 2x per dag te oefenen. 1x per dag is net te weinig om een cumulatief effect te krijgen. Het werkt wel, maar het gaat zoveel langer duren dan.... Het gejaagde gevoel zal in de loop der tijd vanzelf verdwijnen. Eventueel doe je de 2e sessie wat minder trials en bouw je dat langzaam op naar 10 trials.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?