[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Soms nog flink dalende waardes na bijna 2 maanden

Gepost door Jayz 
Soms nog flink dalende waardes na bijna 2 maanden
22 February 2012 16:36
Ik ben nu bijna 2 maanden bezig met HyperVen, met af en toe een dagje spijbelen tussendoor en soms ook maar 1 x per dag oefenen, maar over het algemeen probeer ik het 2 x per dag te doen.

Wat ik merk is dat mijn waardes toch regelmatig flink kunnen dalen. Ze zijn dan nog steeds een stuk hoger dan de beginwaardes, maar er kan soms wel 20 seconden tussen zitten. Is dit normaal?

Verder valt het me op dat ik aan het begin van een sessie me adem veel minder lang in kan houden dan op het eind. Is dit een teken dat er nog veel werk aan de winkel is? Mijn gevoel zegt dat als je minder hyperventileert je waardes ook constanter zullen zijn, klopt dit?

Ook valt het me echt tegen de oefeningen te doen. Het gaat nog nooit echt makkelijk en ik zie het echt als iets goeds voor me lichaam maar het blijft zwaar...ervaren jullie dit ook?

Ik voel me nog steeds super wazig maar kan wel al meer ondernemen dan eerst. Onverwacht toch wat meer carnaval dan gevierd en soms alweer een uur gewandeld. Nu hopelijk het sporten weer eens oppakken.

Grootste probleem ligt nog bij de angst 's avonds, dan durf ik er moeilijk op uit. Weet niet waarom maar de avond maakt me wat angstiger.

Zow een heel verhaal weer, maar heb dan ook al even niets meer gepost op het forum de afgelopen weken smiling smiley

Meer weten over het HyperVen programma?