[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

ademhaling

Gepost door Corina 
ademhaling
06 June 2012 09:17
Hallo,

Ik heb de laatste paar dagen last van soort kort ademigheid en gewooon lastig te kunnen ademhalen, hoort dat bij dit proces. Hierdoor heb ik weer wat meer last van mijn chronische hyperventilatie.En word ik klein beetje onzeker. Als ik begin met oefenen, dan heb ik eerst heel laag ( 30) en daarna hoge score(70). Hoe kan dit?? Hebben meerdere mensen dit??

Groetjes
Re: ademhaling
07 June 2012 07:21
Hallo Corina,

Het zijn fases waar je doorheen gaat. Momenten van terugval en plotselinge vooruitgang. Dat zien we bij veel mensen en het is een normaal verschijnsel als je met de therapie bezig bent. Dat de eerste scores lager zijn dan de latere scores van een sessie is ook typerend en bij bijna iedereen zo.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: ademhaling
07 June 2012 10:08
Hallo Rob,

Bedankt voor je bericht.
Soms ineens heb ik weer klachten en dan denk ik gelijk al weer ojee daar zijn ze weer. En spoken er allerlei vage dingen door mijn hoofd heen, al moet ik zeggen dat dit al wel stuk minder is maar soms heb ik dan toch beetje een terugval hierin.
Dan raak ik snel het vertrouwen in mijn lichaam eigenlijk weer beetje kwijt en ga lopen piekeren.

Gelukkig hebben we het forum.

Groetjes

Meer weten over het HyperVen programma?