[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Dag 2 - rare scores (herkent iemand dit??)

Gepost door nicolabAA 
Dag 2 - rare scores (herkent iemand dit??)
04 February 2013 13:40
Beste,

Gezien mijn vorige discussie wil ik mijn score toch wel posten van dag 2.
Ik vertoon alle eigenschappen van hyperventilatie maar toch blijf ik uitstekende resultaten behalen.
Vooral om te kijken of er iemand gelijkaardig resulaten heeft

dank u

images
Re: Dag 2 - rare scores (herkent iemand dit??)
04 February 2013 19:15
Hai Nicola,

Ik zag in je vorige threat dat je gemiddelde score 93 was en nu is hij gemiddeld 99, dus er zit wel een opwaartse lijn in. (Ook al kan hij ook bij tijd en wijlen ook naar beneden gaan)
Dat je score zo heen en weer gaat in 10 trails is heel normaal, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Er zijn meer mensen die beginnen met een hoge score en toch nog een stuk hoger uitkomen en daarmee de klachten kwijt raken.

Je schrijft dat je het vermoeden hebt dat je benauwdheid/kortademigheid niet afkomstig is van astma en ik ben er van overtuigd dat jij je lichaam het beste kent.

Rob geeft aan: "Dus het zal afwachten worden denk ik wat het gaat doen bij jou. Breng wel je arts en kinesist op de hoogte dat je deze therapie doet. Het is belangrijk dat zij ook weten dat je dit doet".

En dat ben ik met hem eens, maar het is absoluut het proberen waard, want de klachten die je ervaart zijn heel naar, dus als je op deze manier eraf zou komen zou dat natuurlijk fantastisch zijn.

Ik geef je wel het advies om je luchtverwijderaar altijd standaard op de voor jouw bekende tijden te gebruiken en daar niet mee te wisselen, want dat zou je score wel kunnen beïnvloeden en zo weet je natuurlijk niet of je score goed oploopt of dat hij beïnvloed wordt.

Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen.
Hartelijke groetjes van Ellen

Antwoorden die door de Stichting HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?