[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Gaat goed!

Gepost door marian 
Gaat goed!
08 February 2013 19:35
Hallo allemaal,
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het gaat echt goed met me! Mijn maag en darmen zijn veel rustiger, ik heb bijna geen "aanvallen" meer (trillen en me weg voelen zakken), het boeren is ook stukken minder. Soms nog even een paar uur me naar en opgeblazen voelen, maar daarna gaat het veel sneller weer beter met me. Ik ben ook veel minder ongerust over wat ik voel, ik kan nu zeggen: niets aan de hand, gaat wel weer over! Ik oefen nog eenmaal per dag, dit gaat ook veel makkelijker dan in het begin. Volgens mij werkt het echt! Ik ben in november begonnen met HyperVen, rond de feestdagen januari was ik er echt nog niet goed aan toe, een terugval duurde dan dagenlang. Nu gaat het om een paar uur, zo af en toe. Ik kan weer lekker eten, ben dan niet meer uren later nog opgeblazen en vol. Ik hoop dat dit zich doorzet..... Ga voorlopig nog door met HyperVen! Dus: allemaal gewoon volhouden!
Re: Gaat goed!
09 February 2013 17:56
Wat mooi om te horen marian ik weet dat je hier al een tijdje bent lees je vaak
En fijn dat je dit deelt is toch weer een aanmoediging!
Al snap ik dat je voorzichtig bent met het uitspreken dat het beter gaat.
Mag ik vragen met welke score je begonnen bent en waar je nu bent (ik weet dat het niet belangrijk is en voor ieder anders is)
Maar kan het toch niet laten om het te vragenwinking smiley
Bij mij gaat het ook de goeie kant op! (zeg ik heeel voorzichtig)
Alhoewel ik er nog lang niet ben........
Groetjes Merel



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 09/02/2013 19:46 door merel1985.
Re: Gaat goed!
10 February 2013 10:41
Hoi Merel,
Ik begon met 54 seconden, nu zit ik op 106 seconden. Een paar weken geleden zat ik hoger, maar ik merkte dat ik erg aan het forceren was. Ik kreeg pijn aan mijn middenrif en ging tegen de sessies opzien. Ik ben toen een paar dagen gestopt en toen weer heel rustig aan begonnen. Nu gaat het veel makkelijker. Ik oefen eenmaal per dag, 's morgens.
Ik heb de afgelopen jaren wel eens meer een goede periode gehad, maar nu voelt het toch anders. Ik krijg ook meer energie. Dus gewoon doorgaan, die scores maken niet uit, toen ik flink in score terugviel voelde ik me echt niet anders! Succes!

Meer weten over het HyperVen programma?