[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Wie herkent dit?

Gepost door Jade-1983 
Wie herkent dit?
02 April 2013 11:06
Goedemorgen,

ik ben nu zo'n 2,5 week bezig met HyperVen.
Mijn scores begonnen zo rond de 55. Daarna had ik al vrij snel een flinke stijging en haalde ik regelmatig scores in de 70,
maar de laatste week zitten mijn scores weer rond de 50/55, dus op waar ik mee begon (of zelfs lager) en kost het me heel veel moeite om de sessies te doen. (Erg snel een benauwd gevoel en langzaam uitblazen gaat heel schokkerig).
Herkennen jullie dit? Ik weet dat de scores erg op en neer kunnen gaan, maar is het normaal dat je weer terug gaat naar de (of onder de) beginscores?

Groetjes,
Jade
Anonieme bezoeker
Re: Wie herkent dit?
02 April 2013 16:02
Ik heb de afgelopen dagen hetzelfde.
Mijn scores werden langzaam hoger en bleven constant.
De laatste dagen zijn ze weer veel lager en wisselend, kosten de trials me veel moeite en voel ik me er niet lekker door.

Weet ook niet hoe het komt!
Heel vervelend...
Anonieme bezoeker
Re: Wie herkent dit?
04 April 2013 12:58
Allemaal heel herkenbaar.
In het begin ging het bij mij redelijk goed, maar nu ook hoe verder ik kom, ben nu 2,5 week bezig, ben begonnen met een vrij lage score 11,5 en zit nu inmiddels op 27 ongeveer. Maar mijn klachten zijn idd ook erger geworden. Dit wordt ook wel aangegeven maar het is wel erg vervelend. Vooral bij de laatste paar sessie heb ik meer moeite.

We moeten gewoon door blijven oefenen en als het goed is zullen de klachten over een paar maandjes minder zijn. Daar gaan we in iedergeval voor

Meer weten over het HyperVen programma?