[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Opstekertje voor iedereen!!

Gepost door Pianootje 
Opstekertje voor iedereen!!
29 July 2013 12:41
Voor jullie gelezen op sochicken.nl en wilde het graag met jullie delen:

"Soms staat je leven op zijn kop. Dat overkomt iedereen vroeg of laat. En daar is niets geks aan. Soms zie je het gewoon allemaal even niet meer zitten. Ook dat is heel normaal. Het leven kan overweldigend zijn. Het kan je klem zetten, in lastige situaties verwikkelen.

Maar onthoud dit: Alles is tijdelijk. Dit zal voorbij gaan. Deze fase, deze problemen, dit verdriet, deze pijn. Het zal verdwijnen. Het zal verminderen. Er zullen betere dingen op je pad komen. Er zal een tijd komen dat je weer gelukkig bent. Dat het leven je weer toe lijkt te lachen. Dat je weer zult kunnen genieten van iedere dag. Er is altijd licht aan het einde van de tunnel. Vergeet dat niet.

Deze fase in je leven is moeilijk en leerzaam tegelijk. Je zult er sterker uit komen. Als een meer ontwikkeld mens. Dat is iets moois. Dus probeer je niet te verzetten. Ontspan, ervaar en beweeg rustig naar een situatie die je meer wenselijk vindt. Werk richting die opwaartse spiraal. Zonder je problemen te vervloeken.

Tijd is je grootste vriend. Gebruik hem dus. Neem de tijd om bij te sturen, om uit te zoeken wat je wilt, om te bouwen aan een nieuwe toekomst. Ga verder, stap voor stap. Voor je het weet kijk je terug op deze periode, misschien zelfs met een dankbaar gevoel. Dus ga vooruit en ga verder. Alles komt goed."

Groetjes, Sanne
Re: Opstekertje voor iedereen!!
30 July 2013 00:32
Heel mooi herkenbaar en weer ff nodigsmiling smiley

Liefs merel



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 30/07/2013 00:33 door merel1985.

Meer weten over het HyperVen programma?