[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Verwijderen oude voortgang

Gepost door Zookey1987 
Verwijderen oude voortgang
03 October 2013 16:01
Hoi Rob,

Ik heb de afgelopen maanden een aantal keer HyperVen geprobeerd, maar ben telkens na 1 a 2 weken gestopt. Deze resultaten staan nog in mijn grafiek maar ik vind ze eigenlijk alleen maar verwarrend en irrelevant. Ik ben maandag 23 september opnieuw begonnen en wil het nu minimaal 4 maanden vast gaan houden. Zo jij de data van voor 23 september (dus alles van VOOR week 38) kunnen verwijderen zodat de grafiek voor mij wat overzichtelijker wordt? Ik zou dit enorm prettig vinden.

Ps daarnaast nog even een vraag over het bekende samentrekken van de middenrif; in hoeverre mag je dit negeren? Ik kan mijn adem vaak prima nog 20/30 seconden inhouden vanaf het moment dat ik de samentrekkingen voel. Ga ik dan te lang door of is het prima dat me dit lukt?

Bvd!

Met vriendelijke groet,

Merijn



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 03/10/2013 18:20 door Zookey1987.
Re: Verwijderen oude voortgang
03 October 2013 18:48
Hallo Merijn,

Ik kan helaas geen trial-gegevens aanpassen / verwijderen in het online programma. Wat je wel kan doen, is een nieuw account aanmaken (zonder te betalen natuurlijk), dan zet ik dat account voor je open met hetzelfde aantal maanden dat je nog tegoed hebt. Het oude account sluit ik dan af. Stuur dan even een mail naar [email subject=rob@hyperventilatie.info]rob@hyperventilatie.info[/email] wanneer je dat gedaan hebt, dan maak ik het meteen in orde.

Voor wat betreft jouw vraag, als het alleen het bekende hikje is, en je kan het zonder veel moeite te doen langer volhouden, kan je dat inderdaad negeren. Maat let er wel op dat het geen forceren wordt. Het hikje geeft aan dat het ademcentrum de inademing triggert. Je kunt het dan inderdaad nog een x aantal seconden uitstellen. Daarmee verleg je de grens weer een heel klein stukje. Dus prima als je dat met beleid doet...

Rob Gravesteijn
HyperVen

[i]Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie. [/i]
Re: Verwijderen oude voortgang
03 October 2013 19:23
Oke, bedankt voor het bieden van de mogelijkheid, maar in dat geval blijf ik bij mijn huidige account aangezien ik de voortgang van de afgelopen 2 weken graag wil blijven zien.

Ja, ik stel het inderdaad uit door het hikje te negeren, maar ik ga niet door 'tot ik er bij neerval' om het zo maar te zeggen.. ik verleg mijn grens wel maar heb niet het idee dat ik tot het alleruiterste gaatje ga. Ik begrijp dat dat namelijk averechts zou werken.

In ieder geval bedankt voor je reactie wederom (zoals je merkt is het forum voor mij echt een uitkomst).

Groeten

Meer weten over het HyperVen programma?