[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Stoelgang

Gepost door leon 
Stoelgang
21 October 2013 15:53
Hebben jullie ook last van een verhoogde stoelgang?
Vooral na een hyperventilatie aanva('s nachts of in de ochtend) krijg ik allemaal gerommel in mijn maag en darmen en moet ik daarna nodig naar de WC.

Overdag heb ik ook soms een onrustige maag en darmen en moet daarna ook naar de WC.

Tijdens het oefenen met HyperVen heb ik dit soms ook.

Hebben meer mensen hier last van?
Re: Stoelgang
21 October 2013 17:27
Hoi leon,

Ik ben er ook bekend mee. Sinds al mijn hyperventilatie klachten fors verergerd zijn, nu sinds een maand of 3, heb ik ook veel gerommel in mijn maag en buik. De eerste weken kon ik ook amper eten en ben ook in die tijd ruim 8 kilo afgevallen! Sinds een week eet ik weer redelijk normaal en val nu ook niet meer af, dus maak me er nu minder zorgen om (ik dacht eerst hoe kun je nu zoveel afvallen, terwijl ik niet eens een dieet volg?).

Verder heb ik ook als ik 's-ochtends wakker wordt dat ik gelijk naar de wc moet en dan gelijk ook alles moet doen zeg maar. Dit had ik eerder nooit zo, dus is bij mij wel een gevolg van de verergerde hyperventilatie klachten denk ik. Is soms best irritant, ook dat gerommel in de buik/maag, terwijl ik dan niet een honger heb ofzo. Tijdens HyperVen heb ik ook vaak gerommel van binnen...maar ik doe het dan ook meestal vlak voor het eten, dus dan zal ik waarschijnlijk wel honger hebben winking smiley

Groetjes

Meer weten over het HyperVen programma?