[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

duizelig en misselijk wakker worden

Gepost door johan schilder 
duizelig en misselijk wakker worden
18 December 2013 19:36
Ik ben vanmorgen zo draaierig en misselijk wakker geworden het leek wel of ik dronken was paar keer overgegeven ben weer op bed gegaan en 2 uurtjes later ging het wel weer.
Heb dit een maand of 2 geleden ook gehad maar niet zo erg heb toen medicijn gehad betamistine mijn huis arts zei dat dit eigenlijk niet voor komt bij chronische hyperventilatie na je nachtrust.
Is dit voor iemand herkenbaar ik word langzaamerhand een beetje gek van de klachten die zich opstapelen bij mij huis arts zei dat het niet altijd chronische hyperventilatie hoeft te zijn .
Ben al bij een internist geweest niets gevonden alleen dat ik een ernstig tekort had aan vitamine d ik heb nu een afspraak staan bij een kno arts voor een capnografisch onderzoek en mijn neus holten onderzocht in verbant dat nauwelijks lucht krijg door mijn neus.
Re: duizelig en misselijk wakker worden
18 December 2013 22:25
De draaierigheid past zeker bij chronische hyperventilatie. Misselijkheid kan daar ook van komen.
Zelf heb ik nog nooit overgegeven door de chronische hyperventilatie. Bedenk wel dat je ook gewoon buikgriep kan hebben he?!
Misschien dat er nog andere chronische hyperventilatie'ers reageren die dit wel hebben gehad en misschien tips hebben.
Ben je trouwens al bezig met HyperVen? Dit zal er namelijk zeker voor zorgen dat je klachten minder worden en uiteindelijk ook zullen verdwijnen.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?