[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Een nieuw begin?!

Gepost door Karin74 
Een nieuw begin?!
01 January 2014 07:27
Op de eerste plaats voor iedereen hier natuurlijk de beste wensen voor 2014!

Voor mezelf hoop ik dat ik er in 2014 achterkom wat er met me aan de hand is en daar iets aan kan doen....
Mijn verhaal: ik heb astma vanaf dat ik jong was. Toch was ik er als kind al van overtuigd, dat ik iets aan mijn hart had. (Mijn lievelingsoom had een hartafwijking waarvan ze eerst altijd dachten dat hij astma had. Ik weet nog dat dat erg veel indruk op me maakte).
Nu heb ik last van:
Hartkloppingen, opvliegers, opgeblazen buik, verhoogde basisspanning, licht in hoofd, altijd alles goed willen doen, onrustig gevoel, etc.
Ik werd gisterochtend wakker met de woorden "chronische hyperventilatie" in m'n hoofd en ben daarna op internet gaan zoeken. Wat een herkenning van allerlei vage klachten waar ik al lange tijd last van heb.

Ik ga hier eens op m'n gemak lezen, al is "op m'n gemak" wel lastig, ik heb ineens zoveel vragen.....

Groetjes,
Karin1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 01/01/2014 10:08 door Karin74.
Re: Een nieuw begin?!
01 January 2014 13:26
Hoi Karin,

Je klachten lijken idd wel op chronische hyperventilatie (chronische hyperventilatie). Goed dat je eerst eens gaat lezen hier op het forum.
Vaak zal je je steeds meer herkennen in de klachten en is het verstandig om te starten met de HyperVen therapie.
Verder kan je al je vragen die je hebt hier stellen (of soms zijn ze al gesteld en kan je ze alvast doorlezen op het forum).
Rob en ik zullen je vragen zoveel mogelijk proberen te beantwoorden vanuit onze ervaring. Verder zijn er alle lotgenoten die je ook enorm een steun in de rug kunnen bieden. Zelf heb ik heel veel aan het forum gehad toen ik zelf nog last had van chronische hyperventilatie.
Hopen op een mooi 2014!

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?