[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

stress lage scores

Gepost door brandje 
stress lage scores
07 January 2014 21:34
hallo mede HyperVenners

ik ben nu 2 weken bezig de eerste dagen waren mijn scores gemiddelt 65 nu twee weken later zijn ze rond de 50
nu komt er veel stress vrij bij mij en ben ik prikkelbaar ik kan weinig hebben van andere nu ervaar ik op het moment niet heel veel klachten maar
dus wel stress en prikkelbaarheid ik voel me slap en ellendig is dit iets wat vrijkomt en dus juist goed is en zullen mijn scores nog wel gaan oplopen
mijn scores schommelen flink heen en weer dan weer 50 seconden dan weer 40 dan weer 57 wie herkent dit ook en zijn jullie scores naar een tijdje ook omhoog gegaan ik let er niet zoveel op maar ze moeten tog wel omhoog om te genezen denk ik haha ok kan ik zo ook genezen denk het niet hebben jullie tips of ervaart nu iemand hetzelfde zouden jullie dan willen reageren

met vriendelijke groet
Re: stress lage scores
08 January 2014 20:56
herkent zich dan niemand het zou heel erg helpen als het met mij delen zodat we niet alleen zijn
Re: stress lage scores
08 January 2014 21:02
ik herken er wel wat van, mijn scores schommelen ook, volgens mij is 2 weken te kort om je te druk te maken over jouw scores.

Verder, zodra je gaat ontstressen, kan je allerlei bijverschijnselen krijgen, dan lijkt het juist alsof het erger wordt, maar je bent juist aan het "genezen".

Check deze post (vooral het antwoord van Rob van HyperVen): [www].HyperVen.org/phorum/read.php?19,32285
Re: stress lage scores
08 January 2014 22:21
heey sander

hoe ver ben jij nu in de therapie dan
zie jij al verandering bij jezelf ik merk zelf dat ik allemaal anderen klachten ervoor terug krijg
hoofdpijn stijve nek steken bij de borst ik had in het begin een erge druk op mijn keel die in nu weg en ik heb ook niet meer zoon erge druk op me borst nou weet ik wel dat binnenkort weer een terugval volgt maar zolang dat er niet is geniet ik van alles dat vindt ik belangrijk

groet brandon
Re: stress lage scores
08 January 2014 22:46
Ik ben ook twee weken bezig en kreeg ook wat klachten terug, vooral omdat ik de oefeningen verkeerd deed, daardoor kreeg ik hoofd- en keelpijn. Door de oefeningen beter te doen (druk in de longen en niet in de keel of mond) heb ik de keel- en hoofdpijn achter me gelaten.

De steken in mijn borst heb ik ook, die had ik ook al voor ik met de oefeningen begon. Ik ga er vanuit dat ik pas op ze vroegst aan het einde van deze maand echt vooruitgang zie in mijn gezondheid, en daardoor vind ik de oefeningen doen de moeite maar dan waard.

Succes!
Re: stress lage scores
09 January 2014 15:27
Hoi Sander en Brandon,

Jullie moeten inderdaad nu nog niet teveel genezing verwachten van de HyperVen.
Ik voelde me wel in mijn hoofd al heel snel prettiger, omdat ik het idee had dat ik eindelijk aan een oplossing werkte.
Maar na 2 maanden gingen mijn klachten een beetje afnemen. Wel kon ik al snel merken dat hyperventilatie-aanvallen niet meer doorzetten, zoals eerst wel bij het minste of geringste gebeurde.
Er kan nog veel stress vrijkomen, waarvan je klachten kunnen verergeren (tijdelijk) of waar je je ziekjes van kan voelen. Maar dit is goed, want die stress moet er uit en je bent wel op weg naar je genezing zeg maar.
Nu voel je over het algemeen slecht, maar straks zul je af en toe een klein momentje ervaren waarin je goed voelt. En hoe verder je bent met HyperVen, hoe vaker en langer deze goede momenten aanwezig zullen zijn. Uiteindelijk zal het andersom worden; Je voelt je goed en heel soms even slecht. En dit zal steeds minder vaak gebeuren tot je helemaal klachtenvrij bent!
Succes!

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: stress lage scores
09 January 2014 20:48
heey sanne

heel erg bedankt voor je reactie dat voelt goed om dat te lezen
haha soms verwacht je wat meer van jezelf twee weken is nog te vroeg om vooruitgang te zien.
mijn scores schommelen wel flink dat zal de eerste maand denk wel zo zijn dat weet ik niet.

groet brandon

Meer weten over het HyperVen programma?