[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

zoveel pijn kan dat echt

Gepost door kimmhenning 
zoveel pijn kan dat echt
08 April 2014 09:28
Goedemorgen allemaal sorry hier ben ik weer even.
Ik weet het allemaal even niet meer heb weer vreselijke kramp in mijn linkerarm maar ook helemaal naar de onderkant toe richting pols en hand.
Ook doet mijn schouder en nek mee ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen!
Hebben jullie ook kramp in de gehele arm??? En oksel?
Pffff wat is dit toch een naar iets en dan de tintelingen er ook nog bij zelfs aan de buitenkant van mijn elleboog en al.
Als ik op google kijk is dit toch echt van het hart help ik weet het niet meer.
Hoop dat jullje reageren en me vertellen hoe jullie de pijn ervaren ik zie altijd alleen maar staan pijn linkerarm maar wat voor pijn? Hoop dat er iemand reageerd. lieve groet kim
Re: zoveel pijn kan dat echt
08 April 2014 14:27
Hoi,

Lees eens op het forum de nodige vragen. Dan kan je zien dat kramp en trillingen heel normaal zijn bij chronische hyperventilatie.
[url=http://www.HyperVen.org/phorum/read.php?18,7695]Spierpijn[/url]
En bedenk ook: Hoe meer druk je je gaat maken, hoe meer je dingen gaat voelen.
Ik begrijp je angst hoor, ik heb er zelf niet veel last van gehad, omdat ze mij 1 keer goed hebben nagekeken bij het ziekenhuis en ik me er toen bij neergelegd heb dat er verder niks met me was. Dat heeft me heel veel rust gegeven, waardoor ik veel relaxter verder kon.
Ook ik voel nog wel eens een steekje bij mijn hart of zo, maar nu weet ik dat er niks is en ga ik verder waar ik mee bezig was.
Zou ik er van schrikken en me dan enorm druk gaan maken, ga ik misschien wel weer HyperVentileren met alle gevolgen van dien. Dus bedenk dat er ook heel veel tussen je oren gebeurt, waar jij zelf grip op kan krijgen.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

[i]Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie. [/i]

Meer weten over het HyperVen programma?