[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

één of twee sessies per dag?

Gepost door MJO0001 
één of twee sessies per dag?
10 September 2014 10:00
Beste allen,

Ik HyperVen nu ruim drie weken, gemiddeld twee keer per dag. De gemiddelde scores stijgen licht per week. Ik heb het idee dat als ik één keer per dag oefen, mijn scores veel hoger zijn en het ook relaxter gaat (minder forceren). Betekent dit dat ik beter één keer per dag een sessie kan doen?

Bedankt vast!
Mariska
Re: één of twee sessies per dag?
11 September 2014 07:27
Hallo Mariska,

Eén keer per dag is eigenlijk te weinig omdat je dan het cumulatieve effect een stuk minder is. Wel vreemd dat je het ervaart alsof het dan beter gaat. Ik zou zeggen probeer het eens een weekje en kijk dan hoe het gaat. Ik ben er ook wel benieuwd naar hoe dat gaat dan.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: één of twee sessies per dag?
12 September 2014 14:54
Ha Rob,

Bedankt voor jouw reactie! Ik ga het inderdaad een week één keer per week proberen, kijken hoe dat gaat. Ik houd je op de hoogte!
Inmiddels zijn alle klachten of weg of een stuk verbeterd, dus ik kan ook wel wat 'experimenteren'.

Groeten,
Mariska1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 19/09/2014 14:26 door MJO0001.
Re: één of twee sessies per dag?
19 September 2014 14:33
Hi Rob,

Heb nu ongeveer een week één keer per dag geoefend en de scores zijn wel iets gestegen, maar niet significant volgens mij. Het was echter allemaal wel wat rommelig; één keer werd ik na vijf of zes trials uit het systeem gegooid (komt door mijn laptop, ligt niet aan het systeem), één dag ben ik helemaal vergeten te oefenen en woensdag is niet gelukt omdat er onderhoud aan het systeem plaatsvond.
Ik heb besloten om weer twee keer per dag te oefenen. Als er dan iets misgaat, heb je waarschijnlijk ten minste één keer per dag kunnen oefenen. Dagen overslaan voelt helemaal niet goed.

Nogmaals dank voor jouw advies!

Groeten,
Mariska

Meer weten over het HyperVen programma?