[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Het leven

Gepost door sennie 
Het leven
22 July 2016 22:40
Hallo allemaal, ik ben pas 15 jaar maar heb erge last van chronische hyperventilatie, vooral van de derealisatie heb ik erge last. Nu denk ik soms, wat heeft het leven met chronische hyperventilatie nog voor een zin, ik leef eigenlijk toch op de automatsiche piloot en niks lijkt echt te werken.
Iemand tips of steun?
Groetjes Sennie
Re: Het leven
23 July 2016 15:23
Ik herken dat wel dat je dat zegt. ik heb ook vaak zo gedacht! Je hebt het gevoel of dat je niet meer echt leeft hiermee. Alles wat je ooit leuk vond is ook niet meer leuk, omdat je je nooit lekker voelt.......
Ik heb zelf ook diep gezeten met alles, maar ik merk toch dat het beter begint te gaan sinds ik aan HyperVen ben begonnen. De klachten worden milder, niet meer constant en het plezier in dingen dus ook.
Niet op geven, gewoon hiermee beginnen en simpel volgen wat er staat. Ik geloof zeker dat ook jij je dan langzaam beter gaat voelen.
Liefs Indra
Re: Het leven
29 August 2016 16:28
Doorzetten sennie,

Ik heb ook erg veel last van dat gevoel in mijn hoofd.
Ik ben vandaag nog maar gestart met HyperVen,
maar de ervaringen van de mensen hier geeft me moed en hoop dat dat gevoel weggaat !
Re: Het leven
17 November 2016 04:19
Hoi Sennie,

Hoe gaat het met je?

Ik herken je gevoel. Laatst zat ik in het vliegtuig en dacht ik ineens "als we nu neerstorten is dit gevoel tenminste over". Ik schrok best wel van deze gedachte. Maar chronische hyperventilatie hebben is soms gewoon echt heel naar en er lijkt geen einde aan te komen soms. Het lijkt me erg moeilijk om met 15 jaar al met zoiets als chronische hyperventilatie rond te lopen en hiermee om te moeten gaan. Kun je het er met vrienden of familie over hebben?

Geef niet op, het wordt echt beter!

Liefs,
Marr

Meer weten over het HyperVen programma?