[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Stoppen?

Gepost door Gaston 
Stoppen?
03 July 2017 22:35
Lieve MedeHyperVenners,

Ik ben nu ongeveer 2 en een halve maand bezig met HyperVen. Ik begon met een gemiddelde score van 65 en heb net een persoonlijk recordgemiddelde van 154 seconden behaald. Ik ben mij de afgelopen maanden ook stukken beter gaan voelen, maar zit alleen nu weer even in een dip. Het onwerkelijke gevoel is weer terug... Maar wat ik eigenlijk wil vragen is: ik had net een trial van 180 seconden, dit had ik nog nooit gehad. Maar wat mij opviel was dat de teller stopte en er in het scherm kwam te staan dat ik contact moest opnemen met HyperVen HyperVen. Is 180 seconden zoveel dat er geen sprake meer kan zijn van chronische hyperventilatie? Heeft het geen zin om door te gaan? Want ik ben zeker nog niet van al mijn klachten af namelijk... Hebben jullie hier misschien ervaring mee of advies over?

Groetjes en veel succes gewenst aan iedereen! Gaston
Re: Stoppen?
04 July 2017 07:47
Hallo Gaston,

Die 180 seconden beveiliging is ingebouwd om binnen de veilige marge te blijven. Ik adviseer je dan ook om niet verder te gaan dan 180 sec, omdat je dan in de zones komt waarin het niet meer verantwoord is om nog langer de adem in te houden. Het is ook zo dat als je al 180 seconden de adem kunt inhouden, er van chronische hyperventilatie eigenlijk geen sprake meer kan zijn. De vraag is dan ook of jouw restklachten wel door chronische hyperventilatie worden veroorzaken/'>oorzaakt.

Misschien moeten we deze discussie voortzetten per e-mail. Dat is ook de reden dat het programma aangeeft dat je contact op moet nemen met HyperVen. We kunnen dan jouw restklachten bespreken en daar een mogelijke oplossing voor vinden. Omdat dit persoonlijke informatie is, doen we dat eigenlijk nooit via het forum.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?