[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Altijd licht in hoofd

Gepost door Mitch 
Altijd licht in hoofd
19 May 2015 10:37
Ben nu een week fanatiek bezig met HyperVen. Wat ik me afvraag of nog meer mensen continu een drukkend gevoel op hun voorhoofd / bovenkant neus / licht gevoel in hoofd ervaren. Het is er 24 uur per dag en hierdoor heb ik moeite om persoonlijke gesprekken met mensen te voeren. Ik vraag me af of meer mensen zich in dit probleem herkennen en met HyperVen dit probleem proberen aan te pakken omdat er nooit een medische oorzaken/'>oorzaak gevonden is?
Re: Altijd licht in hoofd
19 May 2015 15:15
Hoi Mitch,

Ik ben anderhalve week bezig met HyperVen. Ik ben iemand die normaal gesproken geen hoofdpijn heeft. Maar nu kan ik dat pittig wel hebben. Daar ik vrij zeker ben van chronische hyperventilatie als juiste diagnose, ben ik er ook van overtuigd dat het hebben van hoofdpijn en een licht gevoel in het hoofd (welke ik ook ervaar) erbij hoort. Ik had door HyperVen aanvankelijk direct minder last van de echt scheurende hoofdpijnen en het licht in het hoofd gevoel (overigens ook door rust, werk even niet). Maar heb het nog wel, zeker na activiteiten waarbij ik meer spanning heb ervaren (avondje bios) en dus ook hoger heb geademd. Ik hoop dat HyperVen het voor ons gaat doen. Er zijn zoveel positieve ervaringen. Maar ik lees ook: geduld hebben. Tijd nodig. Ben heel benieuwd waar jij en ik over twee maanden staan. Dit is mijn ervaring tot nu toe met hoofdpijn/ licht in het hoofd.
Re: Altijd licht in hoofd
19 May 2015 18:12
Ik heb enorm veel last gehad van een drukkend/draaierig gevoel in mijn hoofd. En geloof me, dit gaat echt weg.
Bij mij duurde het een hele tijd voor het echt weg was, maar ik weet wel dat ik na een paar weken me een soort helderder voelde, ondanks dat ik toch nog dat drukkende en draaierige gevoel had. En langzaamaan kwam er steeds vaker een moment waarop ik besefde dat dat nare gevoel even weg was geweest. En dit kwam vaker en vaker totdat het helemaal weg was.
Hopelijk voelen jullie snel verschil.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Altijd licht in hoofd
21 May 2015 11:14
Bedankt voor jullie reacties, dat stimuleert mij enorm om met HyperVen verder te gaan.
Re: Altijd licht in hoofd
27 May 2015 23:14
En hoe gaat het nu met je?
Daar ben ik wel benieuwd naar

Marcus'

Meer weten over het HyperVen programma?