[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Starten met het programma

Gepost door Harvey 
Starten met het programma
30 June 2015 08:21
Dag,

Ik heb het vermoeden dat ik last heb van hyperventilatie. Ik voel me al ongeveer een jaar niet zo goed. Moe, angstig, duizelig, slecht/wazig zien,etc.
Verschillende onderzoeken hebben niets uitgewezen en via een ander forum kwam ik bij dit programma uit.

Ik heb het HyperVen programma inmiddels aangeschaft, maar weet niet zo goed hoe te beginnen.

Het kost behoorlijk veel tijd (2 a 3 keer per dag een +- een half uur). Hoe kan ik het beste starten? 's ochtends en 's avonds? En Is het ernstig als ik een dag niet aan mijn oefeningen toe kom?
Re: Starten met het programma
30 June 2015 16:31
Hallo Harvey,

's-Ochtends en 's-avonds kan, maar zorg wel dat er minimaal twee a drie uur zit tussen de maaltijd en de oefeningen. Tenminste als je de HyperVen therapie na het eten doet. Ervoor is niet erg, dan hoeft er niet zoveel tijd tussen te zitten. Probeer om wel twee sessies per dag toe doen. Af en toe een dag overslaan is niet erg, maar dat moet ook meer uitzondering zijn dan regel natuurlijk. Het is lastig om de discipline erin te houden, maar probeer om dat toch wel zo goed mogelijk te doen.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?