[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Zuurgraad

Gepost door Pip2 
Zuurgraad
23 September 2015 20:00
Deze oefeningen zijn toch om onze zuurgraad te verbeteren? waarom dan eigelijk niet gewoon supplementen nemen voor onze zuur-base evenwicht om het probleem op korte termijn te herstellen? kan dit niet helpen?
Re: Zuurgraad
24 September 2015 07:31
Hallo Pip,

Deze vraag is al heel vaak gesteld. De zuurgraad in het bloed wordt maar voor een klein gedeelte bepaald door wat je eet en drinkt, maar primair door het aantal HCO3 ionen in het bloed. En dat niveau wordt door het ademcentrum bepaald. Het ademcentrum is ingesteld om het aantal HCO3 ionen in het bloed op een gelijk niveau te houden. Bij toename van de verbrandingsprocessen, neemt ook het aantal HCO3 ionen toe en wordt het ademcentrum actiever totdat het de zuurgraad in het bloed weer de ingestelde waarde heeft. Dat kan je niet dus niet beïnvloeden door middel van voedsel supplementen o.i.d. maar alleen door de instelling van het ademcentrum te wijzigen. En dat is precies wat de HyperVen therapie doet.

Voor uitgebreide uitleg van de werking van het ademcentrum, zie deze link: [url=http://www.hyperventilatie.info/hyperventilatie/]Wat is hyperventilatie?[/url]

Meer weten over het HyperVen programma?