[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Ik ben het zat☹️

Gepost door Alayne 
Ik ben het zat☹️
27 July 2017 21:08
Hallo allemaal,

Ik moet even wat kwijt

we zijn met mijn gezin op vakantie in Turkije in een all in resort superluxe vakantie maar ik ? Ik zit elke dag met klachten ik word echt gek alweeer een blaasontsteking hier naar de dokter gegaan antibiotica weer super ziek van geworden diaree misselijk schimmelinfectie erbij! het is hier super heeet en dan heb ik weer keelpijn en nu heb ik weer oorpijn ben weer bang dat het een ander ontsteking is word er helemaal gek van kan nergens van genieten.

Ik kan gewoon bijna van niets genieten zonder ook maar ergens mee te zitten verschrikkelijk echt waar..
Hoe gaat het bij jullie tijdens vakanties



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 27/07/2017 23:16 door Alayne.
Re: Ik ben het zat☹️
28 July 2017 20:23
Hey meis wat ontzettend naar zeg zo op je vakantie te zitten! Het zou juist een moment moeten zijn om tot rust te komen en te ontspannen.

Wat vervelend ook steeds die blaasontstekingen, al die antibioticakuren helpen je weerstand natuurlijk ook niet! Misschien wat vitamine pillen nemen? Of doe je dat al?

Zo'n schimmel infectie word vaak door de antibiotica veroorzaken/'>oorzaakt dus dat is een gevolg helaas. Heb wel een tip daarvoor als je het daar aan kunt komen, haal dan natuurazijn en meng dat met water en spoel daarmee ipv toiletpapier na een dag of 3-4 zijn de ergste klachten sterk vermindert! Hopelijk helpt het je om je iets beter te voelen!

Verder lekker makkelijk gezegd natuurlijk probeer al die gedachten los te laten, je moet nu niks, alleen ontspannen en plezier maken! Ga lekker samen een strandwandeling maken en zet je gedachten op 0. Ik weet dat het niet zomakkelijk is als gezegd.

Bij mij begint de vakantie vandaag pas en we gaan niet weg dus hoe dat zal gaan geen idee maar altijd beter als met de stress van het werken erbij

Probeer te genieten meid ondanks alles fijne vakantie!

Meer weten over het HyperVen programma?