[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Terugval of dipje?

Gepost door Bimpfoodle 
Terugval of dipje?
25 April 2018 10:43
Hoi allemaal

Ben 2 maanden bezig met HyperVen en heb wel het gevoel gehad dat er iets veranderde... gistere had ik toch weer paniekaanval: denken aan flauwvallen, hartinfarct duizelig heel emotioneel enz enz.

Vandaag geen paniekaanval maar weer heel emotioneel, zou hele dag lopen wenen... en de angst om ziek te zijn is er ook weer. Zojuist naar de winkel geweest en kon niet vlug genoeg thuis zijn!

Is dit toch enigzins normaal na 2 maanden? En ben ik wel goed bezig....

Groetjes
Re: Terugval of dipje?
25 April 2018 12:45
Hoi Bimpfoodle,

ik ben zelf ook sinds 22 februari bezig en ik heb ook nogsteeds terugvallen. Dit schijnt heel normaal te zijn en het is dan ook niet voor niets dat HyperVen aangeeft dat ik het minstens 4 maanden moet geven denk ik dan maar altijd. Moedig dat je dan toch naar de winkel gaat!! En huilen is niet erg, dat is om los te laten. Als 26 jarige jongeman vind ik dit soms ook nog moeilijk, vooral in het bijzijn van mijn vriendin, maar al doende leert men dat het een goed teken is :p
En ja ook de hypochondrie herken ik zeerzeker..

sterkte
Re: Terugval of dipje?
28 April 2018 16:43
Ik had dit gister ook...Ineens het gevoel dat ik gek werd en moest flauwvallen. Heb mezelf gelukkig weer rustig gekregen, maar het is inderdaad heel naar!!
Ik vind het ook lastig om erin te geloven dat ik niet ziek ben en dat dit chronische hyperventilatie is. Maar we moeten doorzetten en niet opgeven. De betere momenten komen er echt aan!


Keep your head up smiling smiley
Groetjes

Meer weten over het HyperVen programma?