[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Zit er echt even helemaal doorheen

Gepost door Dark 
Zit er echt even helemaal doorheen
31 July 2018 12:37
Ging een aantal best goed met de oefeningen en mijn klachten, maar sinds gisteravond is het weer vreselijk. Gister laat op de avond een sessie gedaan en daarna voelde ik me zo onrustig en voelde me erg benauwd. Bijna niet geslapen en voel me nog steeds onrustig. Durf nou geen oefeningen te doen, bang voor datzelfde gevoel. Weet niet hoe ik hierdoor moet komen voel me echt wanhopig. Dit wordt de vijfde week HyperVen voor mij en de dagen zijn erg wisselend. Merk wel dat ik teveel forceer en het moeilijk vind om dit niet te doen.
Re: Zit er echt even helemaal doorheen
31 July 2018 14:00
Wat ontzettend vervelend dat je je zo voelt. Ik ken het gevoel. Ben eergisteren begonnen met HyperVen en ik wordt er merk ik nu al juist rustiger van. Kun je niet 5 trails doen i.p.v. 10?
Re: Zit er echt even helemaal doorheen
31 July 2018 18:45
Hoi Ellen, doe vandaag even helemaal niks en begin morgen weer met de oefeningen. Ik focus veels te veel op de trial tijden en forceer te veel. Dit maakt het erg zwaar. Dus dat forceren moet ik afleren, hoe moeilijk ook..
Ik heb ook momenten dat ik me beter voel en helderder, maar als ik dan een terugslag krijg komt dat des te harder aan.
Succes verder met HyperVen
Re: Zit er echt even helemaal doorheen
31 July 2018 21:42
Hey dark

Je hebt helemaal gelijk! Doen wat goed voelt.
Ik had zojuist een flink lagere score dan vanmiddag dan baal ik ook vreselijk. Hopelijk morgen weer beter.
Re: Zit er echt even helemaal doorheen
01 August 2018 09:51
Hey dark,

Wat vervelend! Ik voelde me gister na het HyperVennen ook ineens heel slecht en benauwd, dat was de eerste keer dat ik me slecht voelde na het oefenen.
Heb je een idee op wat voor manier je aan het forceren bent? Misschien kan je er HyperVen over mailen zij hebben vast een antwoord en tips! Ik denk dat ik zelf namelijk ook forceer de laatste week maar ik weet niet zo goed op welke manier, ik heb geen druk op me keel/oren en ik kan me mond open houden tijdens, maar ik hou soms wel wat langer mijn adem in terwijl de prikkel om te ademen er wel al is.

Heel veel succes!
Re: Zit er echt even helemaal doorheen
01 August 2018 12:26
Hoi Dark,

Kunnen ook stress ontladingen zijn.

Klik tijdens de sessies op 'verberg timer'
Dit voorkomt een hoop forceren

grtz!

Meer weten over het HyperVen programma?