[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Gespannen kaken en brandende ogen

Gepost door Sirio 
Gespannen kaken en brandende ogen
08 August 2018 17:52
Hi allemaal,

Hier even een apart topic voor aangemaakt omdat ik toch wel benieuwd ben of andere deze klachten ook ervaren.

Heb namelijk bijna elke dag nog wel last van EXTREME vermoeidheid en dat gaat gepaard met kaken die helemaal stijf op elkaar staan en gewoon letterlijk de hele dag pijn doen. Ook onder de ogen (jukbeenderen) heb ik last van een enorm branded en bedrukkend gevoel.

De vermoeidheid ansich is al super vervelend, maar deze klachten zorgen ervoor dat ik echt tot helemaal niks meer kom. Soms is praten gewoon al teveel, het enige wat fijn voelt is liggen met m’n ogen dicht..

Ik zou zo graag weer de normale dingen oppakken, maar telkens als ik wat onderneem is het de dag erna weer feest met bovenstaande klachten..

Komen deze symptomen bekend voor??

Groetjes
Re: Gespannen kaken en brandende ogen
08 August 2018 23:01
Ja dat ken ik sowieso en ik denk nog veel anderen.
Die kaken zijn van de stress. Je kan die grote kaakspier die helemaal tot aan je slapen loopt masseren. En je mond proberen zoveel mogelijk een stukje open te laten hangen. Dit kan gewoon met je lippen op elkaar. Maar als je thuis bent, kan je ook eens gewoon je mond een stuk open laten hangen.
Je kaken moeten weer wennen aan ontspanning ipv constant gespannen zijn.
Ik heb dit trouwens nog steeds na een nacht als ik die dag ervoor een hele drukke dag heb gehad of een onrustige nacht bijvoorbeeld.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?