[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Wakker geworden met een wazig oog

Gepost door Tyden 
Wakker geworden met een wazig oog
26 August 2018 11:27
Hi all,

Vanmorgen ben ik opgestaan met een wazig linkeroog. Is het wazig zien aan 1 oog een bekende chronische hyperventilatie klacht?

Ik weet dat ik bij enige mate van hyperventilatie weleens 'wazig' kan zien, maar dat is altijd heel even en aan beide ogen.

Het lijkt net alsof de scherpte van het linkeroog met 1 punt is gedaald. Ik ben er zo mee wakker geworden en het lijkt niet erg te verbeteren. Ik wilde dit voor de zekerheid hier even verifiëren alvorens ik 'weer' met een vage chronische hyperventilatie klacht naar de dokter ga.

Dank!
Re: Wakker geworden met een wazig oog
26 August 2018 11:57
Ik heb dit ook weleens gehad ja. Of het echt een chronische hyperventilatie klacht is weet ik niet zeker, maar word er ook weleens mee wakker. Gaat vanzelf weer weg smiling smiley



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 26/08/2018 11:58 door Alfred.
Re: Wakker geworden met een wazig oog
26 August 2018 19:34
Hallo Tyden,

Met dit soort dingen geldt altijd, als het blijft dan even naar de huisarts. Vaak verdwijnen dit soort dingen even snel weer als gekomen zijn en dan is het meestal niets bijzonders. Maar als het na twee dagen nog zo is, dan even laten checken.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Wakker geworden met een wazig oog
27 August 2018 22:52
Hi Alfred & Rob!

Dank voor jullie reacties! Gisteravond was mijn zicht van mijn linkeroog gelukkig weer hersteld. Meteen ook nog even langs de opticien gegaan, maar zij konden 'op het eerste oog' niks vreemds zien.

Een nieuwe ervaring voor mij. Mijn scores zijn de laatste tijd wel wat hoger, wellicht dat dat er nog iets mee te maken kan hebben.

Meer weten over het HyperVen programma?