[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Extreem moe

Gepost door Orlando 
Orlando
Extreem moe
17 February 2004 23:37
Hallo,

Ik heb nu ruim 6 jaar hyperventilatie en ben iedere dag gewoon uitgeput.Concentratie stoornissen en dingen vergeten klinken mij dus bekend in de oren.Op me werk wil men dat ik wat harder gaat werken maar ik kan het gewoon niet en schijnbaar hebben hun geen idee wat nou chronische hyperventilatie is.Hoe kan ik ze dit overtuigen?Ik heb HyperVen besteld en hoop dat het gaat werken want ik ben het zo beu om iedere dag zo prikkelbaar en moe te zijn.

Groeten Orlando.
HyperVen
Re: Extreem moe
18 February 2004 17:16
Hallo Orlando,

Misschien helpt het als je de mensen op het werk uitlegt wat er allemaal gebeurt in het lichaam ten gevolge van hyperventilatie. De hersenen krijgen door hyperventilatie te weinig bloedvoorziening en vandaar de concentratiestoornissen. Doordat de erythrocyten (rode bloedlichaampjes) in een alkalisch milieu hun zuurstof niet goed kunnen afgeven aan de weefsels, ervaar je de extreme vermoeidheid. Misschien helpt het als ze dit soort dingen weten...

Maar je hebt nu de eerste stappen gezet op weg naar je genezing door met de therapie met het programma HyperVen te gaan beginnen. Het zal even doorbijten worden, maar met het einddoel voor ogen zal je dat makkelijk opbrengen!

Houd me op de hoogte hoe met met je gaat.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Orlando
Re: Extreem moe
18 February 2004 22:41
Het rpogramma heb ik nog niet binnen maar ik hou jullie op de hoogte hoe het met me gaat!
Groeten Orlando
Jenny Otjes
Re: Extreem moe
19 February 2004 11:05
Hoi Orlando.

Jouw korte berichtje viel me op.omdat het zo onbegrepen en wanhopig klonk.
Ik heb ook al heel lang last van o.a. hyperventilatie. Ik heb geen expliciete last van vermoeidheid gekregen maar het hoort er zeker bij hoor. Ik kreeg af en toe een soort aanvallen van extreme vermoeidheid.
Ik ben ook nog maar net begonnen met het programma. Het is zwaar. Je kijkt naar een stopwatch..... ik haatte eergister dat ding. Maar ik ga er voor en wat schertst mijn verbazing? Gister ging het eigenlijk opeens wat makkelijker. Ik krijg de techniek enigszins onder controle.
Ik kan me heel goed voorstellen, als je het zo moeilijk hebt met je situatie, dat het voor jou heel belangrijk zal zijn dat je iemand hebt die je af en toe weer even moed inpraat.
Succes.

Jenny
Orlando
Re: Extreem moe
19 February 2004 22:51
Je reactie maak me blij en ik ben blij dat ik hier erover kan praten.Goed van je dat het zo goed gaat [:]TOP[/:].

Als ik het programma binnen heb zal ik zeker laten horen hoe het gaat !

Groeten,
Orlando

Meer weten over het HyperVen programma?