[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

zwanger

Gepost door marjanmesters 
marjanmesters
zwanger
22 April 2004 12:51
ka n ik dit programma blyven doen als ik zwanger ben.mary graag reactie
Niels
Re: zwanger
22 April 2004 14:09
Hoi Marjan

Onder het eerste forum "vragen over HyperVen" onder de titel "zwanger en HyperVen"
(07-03-2004 19:33) staat wat je het beste kan doen met HyperVen en zwangerschap. De conclusie is: Raadpleeg je huisarts daar over.

Heel veel geluk,sterkte en al het goeds toegewenst.

Niels
Anita
Re: zwanger
22 April 2004 16:26
Hoi Marjan,

gefeliciteerd met je zwangerschap! Uk ben zelf ook 15 weken zwanger van een tweeling nog wel maar mijn huisarts zegt dat ik gewoon door kan gaan voorlopig met HyperVen. Wel oefen ik maar 1 keer per dag.

Je moet er rekening mee houden dat een zwangerschap zeker in de eerste drie maanden veel vermoeidheid en andere kwalen meebrengt. Daar komen dan de "bijwerkingen"van HyperVen nog eens bovenop.

en ik was en ben vaak zo moe dat het een hele opgave is om te blijven oefenen. Maar ik vind dat elke verbetering van hyperventilatie is meegenomen, dus ik oefen door.

Want stress en hyperventilatie zijn ook niet echt goed voor de baby (al heb ik twee gezonde kinderen gekregen met hyperventilatie en al)


Sterkte er mee
marjanmesters
Re: zwanger
24 April 2004 14:40
dag anita blij om van je te horen ik heb nu last vaneen luchtweginfectie en heb medicijnen gekregen.de dokter heeft gezegd dat ik nu moet stoppen met xanax een rustgever heb jij iets om rustig te blijvenof gebriuk jij medicijnen
Anita
Re: zwanger
25 April 2004 13:15
hoi Marjan,

kalmeringsmiddelen slik ik al jaren niet meer ik slikte wel Seroxat maar daar ben ik nu mee gestopt. Het valt niet mee om het helemaal zonder te doen maar ik geloof in deze therapie en ik ben er van overtuigd dat ik dan helemaal geen medicijnen meer nodig heb.

Een bad wil nog wel eens helpen bij mij of een paar druppels Bach Rescue Remedy

Meer weten over het HyperVen programma?