[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

soms ligt mijn hele lichaan overhoop

Gepost door mark 
mark
soms ligt mijn hele lichaan overhoop
25 May 2004 16:53
ik weet niet of het echt erg is maar soms heb ik het gevoel dat mijn hele lichaam overhoop ligt bijvoorbeeld als ik eet heb ik een gevoel dat alles eruit gaat komen en als ik thee drink heb ik het ook en ik heb soms het gevoel dat mijn spieren in 1 keer uit kunnen vallen ofzo is dit normaal?
HyperVen
Re: soms ligt mijn hele lichaan overhoop
28 May 2004 10:30
Hallo Mark,

Die klachten kunnen heel goed van hyperventilatie komen. Door chronische hyperventilatie worden er zoveel processen in het lichaam verstoord, dat je daar een heel scala aan klachten van krijgt. Daarom wordt hyperventilatie ook een syndroom genoemd. Je kunt echter niet op basis van jouw klachten zomaar concluderen dat het inderdaad hyperventilatie is. Ik raad je aan om naar je arts te gaan en een (bloed)onderzoek te laten doen. Jouw klachten kunen namelijk ook door heel andere oorzaken komen...

Als je toch onderzoek gaat laten doen, laat de arts dan ook meteen onderzoeken of je last hebt van hyperventilatie. Zie de site voor meer info over welke onderzoeken er mogelijk zijn. Blijkt het inderdaad hyperventilatie te zijn, raad ik je aan om de therapie met het programma HyperVen te gaan doen.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
eijn

Meer weten over het HyperVen programma?