[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

wie herkent dit?

Gepost door karin 
karin
wie herkent dit?
02 November 2004 11:03
Hallo,ik kom alweer een poosje op dit forum en het doet me echt wel goed om verhalen en ervaringen van anderen te lezen.Maar ik heb toch een vraagje:ik heb al een tijdje last van "hartkloppingen"?het voelt als een rare trilling onder in mijn keel,ik kan het gevoel niet precies omschrijven,het voelt als een soort brrrrtttt,zo,n soort trilling dus,ik weet nu niet of dit hartkloppingen zijn of wat anders?hartoverslagen?is er iemand die dit gevoel ook heeft?ik maak me er toch wel erg ongerust over.[:]sad smiley[/:]



groetjes karin
Mloes
Re: wie herkent dit?
02 November 2004 15:35
Heej karin

Ik weet niet precies wat je bedoelt , maar voel je ook dat je hart heel snel tekeer gaat of dat niet? Heb je zelf ook last van hyperventilatie? Want dan zou dit heel goed kunnen dat dit er bij hoort.. Ik heb namelijk ook hele vage klachten.. Maak je geen zorgen meid..!! Als je tog denkt van , Het gaat niet over of wat dan ook , ga dan even naar je dokter , om je gerust te laten stellen..!!

Sterkte

Liefs Marloes

HyperVen
Re: wie herkent dit?
02 November 2004 18:12
Hallo Karin,

De meest waarschijnlijke oorzaken/'>oorzaak van het "trillen" is dat door chronische hyperventilatie er melkzuur wordt afgezet op de spieren. Hierdoor treedt er een soort kortsluiting in de spieren op waardoor deze gaan krampen of trillen. Dit is een normaal verschijnsel bij hyperventilatie. Je hebt het ook wel eens als een trillende wenkbrouw... Je hoeft je er dus geen zorgen over te maken...

Doe je al HyperVen?

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Kim
Re: wie herkent dit?
08 November 2004 14:59
Aaaah wat een goede vraag! Ik heb dat ook! dat trillen onder on mn keel, boven op mn borst....vaak gaat het gepaard met hartkloppingen, heb jij ook last van erge duizelingen als je dat hebt?????
karin
Re: wie herkent dit?
09 November 2004 10:06
Hoi kim,ja ik heb op die momenten vaak ook last van duizeligheid,word daar dan erg bang door,maar ik ben ook wel duizelig vaak zonder die trillingen,heb jij dat ook?


groetjes karin
Kim
Re: wie herkent dit?
09 November 2004 10:34
Jah ik ben zowat de hele dag duizelig, ook zonder die trillingen....Ik baal er echt zo erg van.....[:]:||[/:]
Claudia
Re: wie herkent dit?
16 November 2004 22:47
Hey hallo met Claudia hier.Is pas de eerste keer dat ik op dze site kijk ....maar als ik dat zo van jou hoor ik heb het ook hoor maar het is soms heel moeilijk te beschrijven.Mssr ik heb het ook dus ik denk niet dat we ons daar eigen al te druk over moeten maken ..... ja makkelijk praten maar als ik het meestal heb maak ik het door mijn gedachtens erger.

Nou hoop dat je net als ik wat wijzer ben en geluikkig niet de enige bent.

Groetjes Claudia

Meer weten over het HyperVen programma?