[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

de matrix

Gepost door kim 
kim
de matrix
25 May 2005 10:13
Hey,

Ik heb blijkbaar fel de neiging dit forum te gebruiken als dagboek, om al mijn gedachten eens goed uit te spitten! Niet te fel op letten dus.

Maar ik moest dus ineens denken aan de matrix, je weet wel, de film. En dan nog liefst de eerste want de rest is allemaal brol. In ieder geval, om het voor de verandering eens fantastisch te overdrijven, moest ik ineens de hyperventilatie en de angst gaan vergelijken met de film.

Namelijk:

Wij HyperVentilantjes zijn degenen die niet "echt" leven, wij leven allemaal in het programma dat die slechterikken (weet al niet meer wie) hebben gemaakt om ons klein te houden. en dat programma is natuurlijk DE ANGST woehoe! En die zorgt ervoor dat wij klein blijven, dat wij ons lekker laten doen en met ons laten sollen! Want het is natuurlijk erg veilig he: je blijven verschuilen in je huis, toch maar weer in de zetel gaan zitten omdat mensen ontmoeten en activiteiten doen zoveel symptomen kunnen veroorzaken enzoverder enzovoorts! Ons wereldje wordt steeds kleiner!
Maar maar maarrrrr! via via heb ik toch wel een pilleke gekregen zeker, een blauw of een rood, ik weet het al niet meer (namelijk eigenlijk de therapiën die ik gedaan heb en laten we zeggen mijn kracht en woehoe, als top of the bill een fantastisch deugddoene vakantie)! En ineens zit ik niet meer in het programma! jiiihaaaa! en wat zie ik hierboven? Neenee, geen ellende zoals in de film maar best gewoon de realiteit! Lang niet allemaal even prachtig! Maar best te doen! En zo ongelofelijk aangenaam zonder al die enorme druk op je schouders!!!
Maar natuurlijk, zo simpel is het allemaal niet! er zijn hier van die agents die me toch zooooo graag terug de dieperik in willen (de stress van het werk, de routine, de dagelijkse beslommeringen, financiële ellende...) Maar wat doet de grote Kim alias eu, hoe noemt die Keanu ook al weer in de film? Het is iets als nero of zoiets. Er komt toch zeker een n en een e in voor, nee neo, neo noemt hij denkik! Vechten godverdomme! jahaa, en we zullen wel eens zien wie er gaat winnen zie, de goeien winnen altijd!! (euh, dat neem ik dan maar aan, dat is positief denken). En hoe ga ik dat doen? Mijn grenzen bewaken! HyperVennen! zeker niet gaan piekeren en malen!! En ondertussen (goeie ziel die ik ben) hoop ik er nog een paar mee te sleuren in de goeie richting ook!!!


God, zou ik gek aan het worden zijn?? Of is dit weer een typisch symptoom van hyperventilatie voor mij? Zo diep op de zaken ingaan dat ik weer totaal de verkeerde kant opga? Maar nee!!! de overwinning is in zicht!!!!!! Ik denk er niet aan dat ik een rood pilleke ga inpakken om terug fijn angstig in mijn nest te kruipen!!

kim
kim
Re: de matrix
25 May 2005 10:17
alhoewel, misschien toch lichtelijk gestoord!

Maarja, dat ben ik altijd geweest, 't heeft alleen wat weinig kans gekregen om naar buiten te treden de laatste jaren...
S
Re: de matrix
25 May 2005 10:40
Je zou een script moeten schrijven en de film moeten maken. gegarandeerd een kaskraker!![:]grinning smiley[/:]
anoniem
Re: de matrix
11 June 2005 10:35
Alsjeblieft GIVE ME A BREAK
Summer
Re: de matrix
11 June 2005 17:20
geweldig juist. lekker spuwen en je gedachte laten gaan!

Meer weten over het HyperVen programma?