[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

beter

Gepost door lies 
lies
beter
04 July 2005 18:29
Hallo iedereen,

Wou gewoon eventjes melden dat het nu sedert een weekje al heel wat beter met me gaat. Ok, ik slik nog medicatie, maar ik kan tenminste al naar buiten zonder constant te twijfelen of ik geen rare dingen ga doen of zeggen.

Ik weet dat dit pas een begin is van een lange genezingsweg en ik ben ook niet zo naïef om te denken dat ik vanaf nu hyperventilatie-vrij kan leven, mààr ik leef op hoop!

Ik ben nog vaak heel moe en voel me ook nog veel onrustig maar deze morgen (vond ik supergeweldig) was mijn eerste gedachte toen ik wakker werd niet: "weer een hyperventilatie-dag", maar "wat zijn mijn plannen voor vandaag"? Geweldig is dat!!!


Veel succes nog allemaal!

Liefs
monique
Re: beter
04 July 2005 18:44
hoi Lies

Van harte gefeliciteerd met je gevoel meen ik mag ook wel is gelezen worden mensen die zich lekker voelen ,blijf zo doorgaan Groetjes Monique[:](Y)[/:]
kim
Re: beter
04 July 2005 19:27
ja inderdaad!

Het is een fantastisch begin!

veel succes nog[:](Y)[/:]
jolanda jehee
Re: beter
05 July 2005 10:54
Hoi Lies,

Gefeliciteerd joh.
Ik durf het ook bijna niet te zeggen maar ik ben al sinds 2 weken bijna zonder klachten (ook nog wel met medicatie hoor). Ik heb geen overslagen meer gehad en heb gewoon in mijn eentje boodschappen gedaan zonder dat het zweet me uitbrak.
Ik ben zondagavond zelfs met een goede vriendin (die op de hoogte is van mijn hyperventilatie) naar de bios geweest. Ik had vooraf met haar afgesproken dat als het niet ging, ik de zaal uit zou gaan. Maar: IK HEB DE HELE FILM GEZIEN[:]smiling smiley)[/:].

We gaan het allemaal een keer beleven geloof ik.

groetjes en succes voor iedereen: Jo

Meer weten over het HyperVen programma?