[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

lage bloeddruk

Gepost door lies 
lies
lage bloeddruk
07 July 2005 19:58
Hoi iedereen,

Ik vroeg mij af of er nog iemand last heeft van een extreem lage bloeddruk? Iedere keer dat ik in een mindere hyperventilatie-periode zit, loop ik namelijk enkele maanden rond met een bloeddruk van 8/5. Hierdoor voel ik me nog extra duizelig. Het gaat nu terug beter met me maar die bloeddruk wil maar niet omhoog.
Heeft hier nog iemand last van? En indien ja, wat kan je eraan doen? Bestaat er evt iets homeopatisch om dat te verhelpen? (Ben al die medicijnen zo'n beetje beu....).

Het is niet zo dat ik dit nu heel erg vind of dat ik er zoveel last van heb, maar het hangt duidelijk samen met hyperventilatie, dus misschien herkent iemand dit?

Liefs
Hester
Re: lage bloeddruk
07 July 2005 21:33
Misschien is extra vitamine E iets voor je? Het verlaagt een hoge bloeddruk en verhoogt een lage bloeddruk en is dus 'bloeddrukregulerend'. Ik heb het na mijn bevalling ook gekregen in combinatie met extra ijzer omdat ik ook zo'n last had van een te lage bloeddruk. Ik ben er wel van opgeknapt!

gr. Hester
marleen
Re: lage bloeddruk
08 July 2005 02:23
ik ben eergister naar de dokter geweest omdat ik altijd heel erg moe was. ik weet wel dat het bij hyperventilatie hoort maar ik was soms zo moe dat ik echt dacht dat het iets anders was,maar dat was dus niet zo. de dokter zei wel dat ik een heel erg lage bloeddruk had.. ik weet ook niet wat ik hier aan kan doen, maar ben wel blij om te lezen dat het erbij hoort..

groetjes
Petronella
Re: lage bloeddruk
11 July 2005 17:32
en wat zei de dokter, Marleen, wat er aan te doen?

Ik heb weleens gelezen dat je met extra zout te eten de bloeddruk omhoog krijgt.
Ik denk wel oppassen dat je weer niet dan een te hoge bloeddruk krijgt?
Maar eerst eens overleggen met de arts, zou ik zeggen.

Meer weten over het HyperVen programma?