[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

sex/chv taboe?

Gepost door karin V 
karin V
sex/chv taboe?
03 June 2005 00:14
Ik lees een heleboel klachten op de site,maar geen enkele gaat over het geen zin hebben in sex. [:]moody smiley[/:] [:]confused smiley[/:]Ik merk zelf dat als ik meer last heb van mijn hyperventilatie ik ook geen zin in vrijen heb. Het strelen en aanraken irriteerd mij dan enorm en ik raak dan helemaal overprikkeld waardoor het nog erger wordt want je wil je partner niet elke keer afwijzen. [:]NO[/:]Op mijn huid kan ik niks verdragen en heb dan constant jeuk. Maar van binnen voel ik mij dan dof en gevoelloos en klaarkomen is nauwlijks voelbaar op zo'n moment. Tot vorige week deed ik mijn HyperVen oefeningen achter de computer, totdat ik het een keer op bed deed met de stopwatch. Behalve dat mijn score veel hoger was, voelde ik mij daarna ook veel relaxter en ontspannen [:]tongue sticking out smiley[/:]en ik kreeg vanzelf zin om te vrijen en wow dat voelde weer lekker diep (figuurlijk) Mijn partner klaagt niet(hardop) maar het is toch wel lekker dat het eindelijk weer eens met gevoel gebeurd.

katelijne
Re: sex/chv taboe?
03 June 2005 08:58
Dat je geen zin hebt in sex is toch logisch? Ik voel mij een hele dag door slecht en moe, dan is sex het laatste waaraan ik denk. Maar ik heb wel gemerkt dat ik er wel voor moet openstaan en proberen van alle gedachte te verdringen als mijn vriend lief is voor mij. Soms lukt het maar niet altijd. Leg het uit tegen je partner en vraag zijn begrip.
Joost
Re: sex/chv taboe?
14 June 2005 09:24
De lust tot sex bestaat bij mij zeker en in vaak hoge mate, maar heb wel min of meer last van een erectieprobleem. Een haptonome heeft daar eens over opgemerkt dat het bij meer om vastzittende energie gaat, mede i.v.m. de hyperventilatie. Eigenlijk dacht ik dat zij er toen niet zo'n raad mee wist en het daar maar op gooide. Hoe denken jullie hierover? Heb weinig over de relatie tussenbeide kunnen vinden.
katelijne
Re: sex/chv taboe?
14 June 2005 13:46
Ja, ik ben nu wel dikwijls moe voor sex, maar als ik zin heb, heb ik ook enorme zin. Dan voel ik mij goed, relaxed en opgewonden. En toch kan dan een penetratie pijnlijk zijn. Opgespannen spieren, van de stress. Of je je op tijd moment nu relaxed voelt of nu, het gaat om het geheel. Als je heel de dag HyperVent, ga je op dat moment zelf niet helemaal tot in u diepste ontspannen zijn. Het is tijdelijk, maar je gaat je toch moeten concentreren om je heel de dag door relaxed door te komen. Want hoe meer je met dit probleem zit, hoe meer je schrik krijgt in de toekomst voor de pijn en het falen en dan lukt het helemaal niet meer.
Peter
Re: sex/chv taboe?
29 June 2005 22:29
Nu we het toch even over die sex hebben, Ik merk dat ik altijd juist vaak zin heb in masturberen, ook al hoeft het lichamelijk volgens mij niet meer zo op dat moment. Het is altijd die drang naar rust in je lichaam te krijgen vanwege de onrust. Maar als ik meer rust in mijn lichaam ken zoals na het sporten, is dat veel minder en hoeft het voor mij niet zo vaak. Of dit met mijn Hv te maken heeft, weet ik dus niet.

Meer weten over het HyperVen programma?