[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

TIP ???

Gepost door katelijne 
katelijne
TIP ???
27 May 2005 09:53
Hoi allemaal,
Ik weet niet of dit iemand kan helpen, ik heb het zelf nog niet uitgeprobeerd. Mijn nonkel is arts in het ziekenhuis, hij had met mijn ouders gesproken over mijn hyperventilatie, zijn dochter heeft het blijkbaar ook. Je moet het natuurlijk zelf oplossen, maar hij zij ook dat hyperventilatie dikwijls gepaard gaat met een tekort aan Magnesium. Ik ben dus van plan om Magnesium te gaan halen bij de apotheker. Ik weet niet of het echt helpt,maar mijn nonkel deed er serieus over en dat stimuleert mij toch om hem te geloven. Misschien een tip??
luci
Re: TIP ???
27 May 2005 10:54
hoi katelijne,

ik ben ook een tijdje bezig geweest met uit te zoeken of je iets met voedingsstoffen kan doen om je HyperVen onder controle te krijgen, en inderdaad heb ik ook uitgevonden dat magnesium schijnt mee te werken de klachten te verminderen.
ik weet niet of het echt werkt maar ik slik wel aanvullende vitamines nu met magnesium erin.

groetjes,
luci

Maar HyperVennen helpt natuurlijk het beste!!

Hester
Re: TIP ???
27 May 2005 11:40
Hoi Katelijne,

Ik heb 5 jaar geleden een auto-ongeluk gehad waarbij ik een flinke open botbreuk had opgelopen. De arts raadde mij toen aan om extra calcium te slikken. Van mijn moeder had ik dus calcium/magnesium/zink tabletten gekregen. Ik slikte toen ook nog ad. In ieder geval merkte ik na een week dat mijn hyperventilatie drastisch vermindert waren. Toen ik stopte met de anti-depressiva kwamen allerlei klachten in alle hevigheid terug. Ik ging weer calcium/magnesium slikken en heb toen mijn hyperventilatie aardig onder controle kunnen houden. Het is denk ik ook zo dat we daar een tekort aan hebben, alleen het lost de hyperventilatie op zich niet op. Het is ter ondersteuning. Magnesium werkt ook kalmerend voor de spieren. Alleen bij mij hielp het op een gegeven moment niet meer.

Toch zou ik er in combinatie van HyperVen redelijk voorzichtig mee zijn. Juist omdat je al allerlei chemische processen opstart en er vanalles aan het veranderen is. Ik kan me voorstellen dat als je dan ook nog [hoge] doseringen magnesium of calcium gaat slikken die balans opnieuw verstoord wordt. Maar dat is een vraag die Rob wellicht veel beter kan beantwoorden. Ik weet alleen wel dat magnesium, bicarbonaat, calcium etc van enorme invloed is de zuurbalans.

gr. Hester

Meer weten over het HyperVen programma?