[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Ik ben verdrietig en boos

Gepost door Ellen 
Ik ben verdrietig en boos
31 July 2006 17:50
Grrrrrrrrrrrrrrrrr Ik ben echt heel verdrietig en boos.
Ik HAAT terugvallen. Potverdorie.
Het ging hartstikke goed met me !!!!
Nadat de auto afgekeurd was en naar de schroot is gebracht ben ik gaan fietsen. Ik sjeesde Bussum in de rondte en het ging echt hartstikke goed.
Ik heb mijn verjaardag gevierd. Mijn dochter is met haar vriend een week geweest. Ik heb het hete weer als een KANJER doorstaan.

En nu............?
Gisteravond wilde ik even mijn hond uitlaten en ik loop op de hoek van de straat en ik krijg me toch een reuze paniekaanval !!!!!!!!!!!!!!! Het sloeg werkelijk nergens op, dat ik die aanval kreeg. Ik heb Munk even laten plassen en ben terug naar huis gesjeest. Het arme beest kreeg niet eens tijd om nog even hier en daar te ruiken.

En dus ben ik nu BOOOOOOS. HARTSTIKKE BOOOOOS.
Als er iemand positief is dan ben ik het wel, maar ik ben het ZAT!!!! Spuugzat!!!!
Ik wil ervan af !!!!!

Door HyperVen ben ik al hartstikke opgeknapt, maar ik wil van die STOMME PANIEKSTOORNIS af.

Ik pas alles toe wat er toe te passen valt. Ik weet hoe het werkt en toch.........................ga ik weer op mijn snufferd. BAH BAH BAH BAH

Dit moest ik gewoon even kwijt.
Ik zit hier ook maar in mijn eentje. (Buiten mijn eigen mannetje)

Groetjes van een hele boze Ellen [:]:|[/:]
Arme Ellen,

Kun je niet goede medicatie nemen? ik ben ervan overtuigd dat het een biologische oorzaken/'>oorzaak kan hebben hoor.
En met medicatie ben je veel meer mans, heb je teveel hooi op je vork?
Het is ook hartstikke onzin om te denken dat je er met een positieve kijk op de stoornis wel bent, ik kan nl geen enkele positieve kant ontdekken aan een paniekstoornis.
Ik heb nu Prozac en een middel tegen Adhd en dat gaat behoorlijk goed, ik durf een hoop dingen weer en heb ook af en toe een terugval.
Probeer iets te vinden wat je zo leuk vindt dat jeje hoofd er de hele tijd bij hebt, dat helpt mij heel goed.
Veel liefs en je kunt me altijd een prive mailen naar klaroentje@planet.nl.
Dikke kus
Kom op Ellen! Niet de moed opgeven!!!

Ik kan me voorstellen dat je boos bent en dat moet je ook vooral uiten. Als ik een slechte dag/aanval heb gehad en het even niet meer zie zitten dan helpt niets beter dan een flinke huilbui. Daarna voel ik me vaak stukken beter en denk ik: potverdorie, ik laat me niet op m'n kop zitten! En ga ik het gevecht weer aan.

Het is vervelend dat je net een terugval krijgt terwijl het zo goed ging, maar ik merk bij mezelf dat ik juist na een paar hele goede dagen vaak een paar hele slechte dagen heb. Zo heb ik een tijdje terug zonder enige vorm van klachten tijdens een cursus op een podium staan zingen. Supergelukkig kwam ik thuis en dacht ik: ik heb het overwonnen!!! om vervolgens de volgende dag een compleet wrak te zijn. Ik denk dat je je misschien toch onbewust 'druk' hebt gemaakt om je verjaardag en het logeren van je dochter en dat moest eruit.

Probeer alsjeblieft het positieve weer te vinden en je moet maar denken dat het je al eerder is gelukt om dit voor een groot deel te overwinnen. Zie het maar zo dat je al ervaring hebt en het nu dus nog beter gaat doen!

Heel veel succes en ik heb er vertrouwen in dat je het kunt!!!


Liefs, Martine
Hoi Jacqueline en Martine,

Lief van jullie dat jullie zo meeleven. Dat doet me goed.
Ik gebruik medicijnen en ik heb diverse psychologen gehad.
In andere woorden ik heb echt alles gehad wat je maar kan hebben en alleen HyperVen heeft gewerkt en werkt nog.

Alleen.............................het is zo vermoeiend dat je lijf niet doet wat je geest wil.
Ik wil zoveel...................................en ik kan maar weinig stress aan.

Martine heeft in die zin gelijk dat de stress eruit moest en dat dat bij mij zo werkt, maar het is zo ontzettend oneerlijk.
Andere (gezonde) mensen kunnen zoveel aan en ik raak dus al oververhit van een verjaardag, heet weer en mijn dochter met vriendje.

Vroeger kon ik de hele wereld aan. Reizen, werken, huishouding etc. etc. en nu?
Ik kan niet meer reizen en ik kan niet meer werken.
Door HyperVen kan ik wel weer mijn huishouden aan en weer gewoon boodschappen doen en weer op visite. (In een straal van 5 kilometer)

Maar ik wil meeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik wil geen terugvallen meer, maar hoe realiseer ik dat ?
Ik heb geen idee [:]sad smiley[/:]

Het enige wat ik mezelf nog (beter) kan leren is ontspanning. Het wezelijke ontspannen van mijn lijf met ontspanningsoefeningen.

Liefs Ellen
Hoi Ellen,

ik heb er ook vertrouwen in dat het goed komt bij jou.
Je maakt je vaak erg druk maar er gebeurd zo weinig bij een angstaanval behalve dat het een enorm rotgevoel is.
Op een dag kun je weer meer en dan geniet je weer.
Heel veel liefs
Hoi,

Kijk hier eens naar [www.anxietycentre.com]
Succes
Hey Ellen,

Ik ken deze situatie...Ik heb dit ook gehad! Het ging zo goed met me, ik dacht dat ik er vanaf was, maar neen hoor....opeens een hele erge paniekaanval! Ik zag het allemaal niet meer zitten. Ik kreeg die erge paniekaanval in een discotheek...Ik kreeg mijn eigen lichaam niet meer onder controle...ik was zo aan het huilen. Ik was zo boos op me zelf, maar ik ben toch blijven doorzetten...Echt niet opgeven!! Nu mijn laatste paniekaanval was op mijn vakantie, ik voelde het zo opkomen...ik zei NEEN, nu niet!!!!Op het moment dat ik voelde dat ik mijn paniekaanval kreeg, vroeg ik me af waarom zou ik nu HyperVentileren...ik ben gewoon rustig gebleven en hup.... het was verdwenen. Ik weet dat dit onmogelijk lijkt, want als je een paniekaanval krijgt kan je niks meer he...dat weet ik maar toch moet je het eens proberen je, afvragen waarom je hyperventileerd...Je moet tegen jezelf zeggen ik ben baas over mijn lichaam en niet die stomme hyperventilatie. De hoop niet opgeven he[:](Y)[/:]

Veel sterkt Elien

Meer weten over het HyperVen programma?