[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Een vraagje

Gepost door Elien 
Een vraagje
01 August 2006 00:39
Hallo allemaal

Ik heb toch nog eens vraagje over mijn vervelende nekspieren...soms heb ik ook zo van die rare steken op mijn hoofd of juist boven mijn ogen...Heeft dit allemaal te maken met mijn nekspieren en met hyperventilatie? Soms word ik er echt bang van en dan denk ik terug of het geen hersentumor is[:]confused smiley?[/:] Ik maak er mij zo druk om. Ik hoop echt dat iemand dit herkent of een uitleg voor heeft.pfff ik vind dit zo vervelend!! Ik pieker de hele dag over...Ik wil niet terug naar de dokter gaan want ik voel mij dan zo belachelijk...Dus vraag ik het eens aan jullie..

Groetjes Elien
Re: Een vraagje
01 August 2006 00:43
Heeft er niemand van HyperVen HyperVen hier een uitleg voor???[:]smiling smiley)[/:]

Groetjes
Re: Een vraagje
01 August 2006 08:07
hoi Elien,

Ik zou ook heel graag weten of het met hyperventilatie te maken heeft. Ik heb het nl ook sinds dit jaar en ben er een aantal keren voor bij de huisarts geweest en die heeft mij gezegd dat het niets ernstigs is (tumor ofzo) maar dat het een spier/zenuw is die overprikkeld is. Die zenuw loopt vanuit de nek over het hoofd naar je ogen. Die steken horen daarbij en zijn heel vervelend ja!!
ik zie soms ook wazig met dat oog, heb jij dat ook??
Ik ben over hyperventilatie begonnen bij mijn huisarts, maar die wimpelde dat een beetje af. Ik kreeg het idee dat hij meer vond dat het bij stress hoorde.

Ik hoop dat je hier misschien iets aan hebt en misschien herkennen meerdere mensen dit of kunnen ze van HyperVen ons iets meer vertellen. Ik ben er ook wel heel benieuwd naar....

groetjes Martine

Re: Een vraagje
10 August 2006 20:55
Hallo Elien,

Waarschijnlijk is deze klacht meer een gevolg van de hyperventilatie door de verkramping in je nekspieren. Hiervoor kun je het best advies vragen aan een fysiotherapeut die je hiervoor ook kan behandelen.

groet,
Hester

HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?