[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Ik ben er nog niet

Gepost door Rainbow 
Ik ben er nog niet
30 August 2006 09:43
Goedemorgen,

Wéér regen...je wordt er toch niet goed van onderhand? [:]:||[/:] Maar goed, daar post ik niet voor! Het ging een tijdje best goed met mij. Ik was op vakantie geweest en dat ging erg goed. De weken (ja, weken!) daarna ging het eigenlijk ook prima. Heel soms had ik wat duizeligheidjes, maar lang niet zo erg als normaal. Doordat ik me zo goed voelde, liet ik HyperVen even voor wat het is.

Maar vandaag gaat het toch weer wat minder. Ik heb het afgelopen weekend ook weer heel erg gerend en nu merk ik dat ik even onder mijn buffergrens zak. Ik ga dus toch maar weer beginnen met HyperVen...gewoon waar ik ben opgehouden. Ik ben er nog niet, maar ik weet nu in elk geval dat ik me ook goed en helder in mijn hoofd kan voelen! Dat is toch wel een opsteker!

Op het werk had ik normaal ook erge hyperventilatie, er waren dagen bij dat ik de hele dag watten in mijn hoofd had. Ook daar ging het een stuk beter, al kreeg ik opeens weer wat RSI-achtige klachten terug, vooral veel pijn tussen mijn schoudervleugels. Die klachten had ik ook voordat ik chronische hyperventilatie kreeg en even dacht ik dat het zich afwisselende: RSI-chronische hyperventilatie-RSI...maar nu heb ik het allebei...Volgens mij houdt het wel verband met elkaar, dus ik ga weer oefenen en ik ga het ook wat rustiger aan doen...dat is moeilijk voor mij overigens, want ik krijg juist altijd chronische hyperventilatie als ik het rustig aan doe! Nou ja, ik vind uiteindelijk wel een oplossing. Ik zit op de goede weg!

Groetjes Rainbow
Re: Ik ben er nog niet
30 August 2006 09:46
Zet hem op Rainbow. Gas terug en even die buffers aanvullen.

grt,Jordi

Meer weten over het HyperVen programma?