[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

wat gebeurd er

Gepost door Roelie 
wat gebeurd er
30 October 2006 13:21
Hallo rob gravestijn,
Ik wil je toch es vragen of je ook een verklaring hebt voor druk op de oren en in het hoofd ,ik vraag me af wat er dan in je hoofd gebeurd ,het is er de ene dag wel en de andere dag niet het zit vandaag weer erg bij de oren en het prikkeld ook af en toe rechts van mijn hoofd ,ook zoiets raars aan 1 kant ,duurt vaak maar eventjes ,ik ben nog niet aan het HyperVennen omdat ik niet 100% zeker weet of ik het heb ,de vorige keer zei je dat het er wel sterk op leek.Nou misschien weet je een verklaring te geven uit ervaring of misschien weet iemand anders wat er precies gebeurd.Ik zie ook al een tijdje een een stipje op mijn ooglens ,de ene keer zie ik hem wel de andere keer weer niet,heeft iemand dit al es gehad?
Alvast bedankt gr Roelie
Re: wat gebeurd er
30 October 2006 16:14
Hai Roelie,

Je kan ook, in de tussentijd dat er nog niet gereageerd is, de zoekfunctie gebruiken en dan intoetsen druk and hoofd.

Dan krijg je allemaal topics die ermee te maken hebben. Je moet dan wel kiezen voor alle forums, want dan heb je meer informatie.

Heel veel succes met het zoeken
Groetjes Ellen

P.s.: de zoekfunctie zit bovenaan de bladzijde waar je kan kiezen voor nieuw onderwerp, naar begin, ga naar onderwerp en zoeken.
Re: wat gebeurd er
30 October 2006 17:53
Hallo Roelie,

Die druk in het hoofd is een sensatie die wel meer voorkomt bij chronische hyperventilatie en die - naar ik vermoed - wordt veroorzaken/'>oorzaakt doordat de bloedvaten vernauwd zijn door chronische hyperventilatie. Maar 100% zeker weet ik dat niet, hoewel het mij wel logisch lijkt. Anderzijds zou ik aandringen bij je huisarts om toch door een neuroloog wat onderzoeken te laten doen. Laat je niet afschepen door je huisarts, ga desnoods naar een andere huisarts. Je hebt recht op adequaat onderzoek. Ook als de huisarts stress of hyperventilatie vermoedt, is het onderzoeken door een neuroloog een goede zaak, al was het alleen maar voor je gemoedsrust.

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Meer weten over het HyperVen programma?