[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

sport

Gepost door Astrid 
sport
23 November 2006 19:25
hoi iedereen,
ik heb effe een vraagje aan jullie, als ik sport (squash) en ik kom s'avonds thuis dan heb ik echt geen zin om die sessie te doen om dat ik dan het gevoel heb dat ik dan al genoeg met mijn ademhaling bezig bent geweest. Dus als ik sport (zo'n 2 keer per week) doe ik maar 1 keer zo'n sessie. Alleen ik voel me daar dan wel schuldig over want voor mijn gevoel moet ik 2 keer een sessie doen ipv 1 keer. Wat doen jullie als je sport?????

Re: sport
25 November 2006 09:33
Hallo Astrid,

Het gaat er niet om of je met je ademhaling bezig bent geweest, maar of je geoefend hebt om je ademhalingsgrens te verleggen. En ondanks dat sporten ontzettend goed is voor onze conditie en om stress te verwerken, dwing je door het sporten je lichaam niet een andere ademhalingsinstelling aan te nemen. Het is juist dat door twee keer te oefenen een cumulatief effect optreedt.

Hester
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.[/]

Meer weten over het HyperVen programma?