[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Ik heb Hyperven besteld!

Gepost door Marten 
Ik heb Hyperven besteld!
04 February 2007 20:26
Hallo Allemaal,

Ik heb me een tijdje geleden(december) aan jullie voorgesteld en kreeg verschillende reacties terug dat ik met HyperVen moest beginnen.
Ik wou daar ook graag aan beginnen maar,raakte daardoor eigenlijk ook in paniek omdat ik wist,ook door de verhalen als dit me niet helpt kom ik nooit meer van mijn hyperventilatie af.
Ik was in december ook erg druk met verbouwing en mijn werk en ben ook nog in contact gekomen met iemand die natuurgeneeskundige therapieen doet.
Ben dan ook begonnen met D.S.R dieptemassage vanwege constant klachten van mijn spieren,en in combinatie met bachbloesem druppels.
De bachbloesem pakt bij mij helemaal verkeerd uit,Alles word alleen maar erger zoals constant depri ik word elke nacht rond 4 uur wakker en kan dan niet meer slapen,smorgens als ik opsta ben ik helemaal gespannen stroeve ademhaling steken in mijn hoofd,duizeligheid en ga zo nog maar effe door.
Ik heb echt af en toe het gevoel of er met mij iets niet klopt,en dan denk ik bij mezelf,waar maak je je zo druk om ik ben gelukkig getrouwd heb een zoon van 1.5 maar toch leid ik een soort eigen leven van alleen maar klachten 24uur per dag.
Zo zie je ik heb op 11 jaar dat ik chronische hyperventilatie heb van alles geprobeerd maar nog niets wat me tot nu toe geholpen heeft vandaar dat ik de stap heb gezet nu HyperVen ALLES OF NIETS!!

Groetjes Marten

Re: Ik heb Hyperven besteld!
04 February 2007 22:27
Hoi Marten,

Hartstikke goed van je dat je de stap hebt durven zetten en het programma hebt besteld! Het verbaast me trouwens dat je zo hevig reageert op de Bach Bloesems, aangezien ze bij mij echt helemaal niets leken te doen toen ik ze gebruikte. Ik dacht dat het een soort placebo-achtig iets was waar je in moet geloven. Blijkbaar niet dus. Hou ons op de hoogte hoe het gaat en ik duim voor je dat jij ook van je hyperventilatie af komt en lekker kunt genieten van je kleine rakker zonder klachten!

Zet 'm op! [:](Y)[/:]

Rainbow
Re: Ik heb Hyperven besteld!
05 February 2007 13:18
Hoi Marten,

Dat je zo heftig reageert op de Bach bloesems is denk ik wel een teken dat het nodig is. De bloesems werken voornamelijk in op je emoties en als er nogal wat in je 'beerput' zit en je gevoelig bent, dan kun je dus sterk reageren op deze middelen. Heb je dit overlegd met je therapeut, zodat je misschien kunt minderen met de druppels of tijdelijk even stoppen, zodat je weer wat tot rust kunt komen? Ik denk dat er gewoon even gezocht moet worden naar het evenwicht in de dosering. Het doet wel wat, dat is duidelijk [:]winking smiley[/:]!

Veel succes met het HyperVennen [:](Y)[/:] en je kunt het hier altijd laten weten als je ergens over twijfelt of het even niet ziet zitten [:]smiling smiley[/:].

Groeten, Marja
Re: Ik heb Hyperven besteld!
05 February 2007 14:56
wat goed dat je HyperVen hebt besteld.

ik gebruik ook bach bloesems. Walnut en Rock Rose. Eerst gebruikte ik Aspen en Star of bethlehem, maar dat was te sterk. Nu gebruik ik 3 maanden deze 2. Ik ga gewoon door met het gebruiken ervan. Ik heb me trouwens niet laten testen, maar ik heb gewoon mijn verhaal aan iemand verteld die er verstand van heeft en die zei dat ik deze moest nemen.
die andere 2 waren dus ook te sterk voor mij, want ik reageerde er ook te heftig op. Moeilijk uit te leggen waarom te heftig, maar het was wel zo.

groetjes
Shannon
Re: Ik heb Hyperven besteld!
05 February 2007 16:00
Ik gebruikte Walnut, White Chestnut en Olive...Ik dacht dat het bij niet zo heel veel deed, maar ik gebruikte het dan ook niet echt lang. Nu weet ik dus dat die druppels wel degelijk wat doen, al is het soms een te heftige reactie!

Rainbow
Re: Ik heb Hyperven besteld!
05 February 2007 19:46
Hoi Allemaal,
Bedankt voor de reacties ik ga zo snel als ik HyperVen heb gekregen beginnen,en hou jullie op de hoogte.

Groetjes Marten

Meer weten over het HyperVen programma?