[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

angsten

Gepost door Stephanie 
angsten
22 February 2007 09:00
hoi ik ben hier nieuw ik heb al 5 jaar hyperventilatie en paniekaanvallen ik heb de laatste weken veel last van draaiduizelingen en ik word er zo bang van ik heb het nu al 5 jaar en nog word ik bang ik weet dat het niks ergs is maar die angst die is zo erg ik durf zoveel niet meer ik durf niet alleen te zitten want dan worden de klachten nog erger elke dag komt er wel weer wat bij ik ben de hele dag moe ik ben gelukkig positief dat het ooit weggaat maar er zijn dagen en de laatste tijd elke dag dat ik denk gaat het ooit weg en vooral mijn hoofd daar word ik zo bang van die tintelt en doet vreemd en de duizeligheid en vaak geen gevoel in armen en benen ik heb er dan wel gevoel in maar het voelt zo alsof ik erdoor heen zak en dan komt de angst weer zijn er meer mensen met deze klachten groetjes stephanie
Re: angsten
22 February 2007 11:53
heey,

ja, ik herken me hier wel in. Ik heb tijden gehad, vooral in het begin, dat ik niet eens stil kon zitten op een stoel. Ik voelde me de hele dag opgejaagd en vreselijk duizelig, druk op mijn oren en ik had ook aanvallen. Nu gaat dat echt beter. Ik werk nu dagelijks aan mijn ademhaling. Het heeft tijd nodig, die neem ik ook. Ik doe dus ook verder niks aan school, werk enzovoort. Helaas heb ik door de chronische hyperventilatie een angststoornis, maar daar ga ik binnenkort ook aan werken.
Ik heb nu zeker ook nog angsten. Vooral dat ik me nooit meer eens goed ga voelen of dat ik nooit meer naar een openbare gelegenheid zal durven. Maar ik probeer ook positief te blijven, dat het allemaal wel goed komt.

Ik herken mezelf ook erg in je klachten.

Als ik jou was zou ik gewoon beginnen aan HyperVen. Het kost maar 60 euro en dat is al heel wat minder geld dan ik bijvoorbeeld aan andere therapieen heb uitgegeven. Ik zou het gewoon proberen.

groetjes
Shannon
Re: angsten
22 February 2007 12:34
oke dank je ik ben blij dat ik niet de enigste ben met al die klachten ik heb ook al zoveel therapie gehad en nu nog en die bevalt me wel goed nog maar 1 keer geweest maar heb goeie hoop maar hoe bestel ik HyperVen eigenlijk en helpt het echt zo goed alvast bedankt groetjes stephanie
Re: angsten
22 February 2007 12:44
mag ik vragen welke therapie je nu volgt? Is dat echt ademhalingstherapie of een psycholoog of zo?
Misschien kan stichting HyperVen beter uitleggen waarom HyperVen de oplossing voor jou kan zijn.
ik ben pas 2 maanden bezig en ik merk al hele goeie vooruitgang.[:]smiling smiley[/:]

groetjes
Re: angsten
22 February 2007 13:08
hoi ik volg nu regressietherapie nog maar 1 sessie gehad maar merk wel verschil het is wel prijzig en word niet altijd vergoed maar moet echt helpen ik moet volgende week weer het is niet elke week want het is wel intensief maar ik wacht af groetjes stephanie
Re: angsten
23 February 2007 19:01
Hoi Stephanie,

Je kunt HyperVen gewoon via de site bestellen die bij dit forum hoort. Daar kun je alle informatie vinden. Ik hoop dat het voor jou ook gaat werken [:]smiling smiley[/:]! Ik ben nu iets meer dan 3 maanden bezig en merk duidelijk verbetering in mijn ademhaling en krijg daardoor ook meer rust.

Wil je trouwens voortaan punten en komma's in je berichten zetten? Je typt alles achter elkaar en dat leest erg vermoeiend. Dankjewel [:]winking smiley[/:]!

Groetjes, Marja

Meer weten over het HyperVen programma?