[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

op de goede weg

Gepost door Shannon 
op de goede weg
23 August 2007 13:16
hey allemaal,

ik kom even vertellen dat het met mij de goede kant op gaat. Naast therapie, slik ik nu bijna 6 weken seroxat. Ik heb wel wat bijwerkingen gehad, maar het resultaat is tot nu toe al heel goed. Zoals jullie misschien weten durfde ik de straat niet eens uit. Nu is dat heel anders. Ik ben nu samen met mijn psycholoog een schema aant maken, waar ik steeds meer ga ondernemen. Ik ga nu 2 keer per dag naar het bos, wandelen of fietsen. Ik heb vorige week zelfs 11 kilometer gefietst en daarna bij de frituur een frietje gegeten! Dat voelde heerlijk! Gewoon, daar lekker zitten. Ik heb er echt van genoten na anderhalf jaar binnen zitten.
Ik ga dit dus steeds meer uitbouwen. Dat gaat uiteraard zeer rustig gebeuren.

Ik moet zeggen dat ik nog steeds HyperVen. Ik doe het nu 8 maanden. Eerste half jaar 2 keer per dag. Laatste maanden 1 keer per dag. Ik ben er wel 1 keer 2,5 week mee gestopt. Daar had ik wel moeite mee. Nu wil ik eigenlijk weer eens 3 weken stoppen en daarna weer eens kijken hoe het gaat. Het stoppen is voor mij niet makkelijk, omdat ik het gevoel heb, dat als ik niet HyperVen, mijn ademhaling meteen weer de mist ingaat. Ondertussen heb ik geleerd dat mijn buffers heus niet zo gauw op zijn!

Ik kan alleen maar zeggen, heb je chronische hyperventilatie, begin met HyperVen! Mij heeft het echt geholpen, en ik had ook wel mijn twijfels over het programma, maar mijn klachten zoals ernstige duizeligheid, zijn gewoon WEG!

ik zal mijn grafiek ook nog ff hier zetten.

[img204.imageshack.us]HyperVengrafiekmaand8nr5.jpg

verder wil ik iedereen heel veel succes wensen die dit programma ook gebruikt!
ik kom ook nog terug op het forum hoor[:]smiling smiley[/:]

Groetjes
Shannon
Re: op de goede weg
23 August 2007 13:24
Hai Shannon,

Wat vind ik dit fantastisch zeg !!!!!!!!!!!!
Echt ik ben hartstikke blij voor je.

De stap naar seroxat was misschien moeilijk, maar het is voor jou echt een ondersteuning en zo hoort het ook.

Samen met HyperVen en je peut kom je er helemaal vanaf.

Heel veel liefs van Ellen

Meer weten over het HyperVen programma?