[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

moe en vermoeid

Gepost door Sonja 
moe en vermoeid
29 January 2008 11:12
hoi,
ik heb al 9 jaar last van hyperventilatie. Ik ben de hele tijd moe en vermoeid. Kan wel goed slapen. Momenteel zit ik thuis en ben ik werk aant zoeken. Ik wil terug energie krijgen,maar weet er geen raad mee.Ik ben eigenlijk te moe om met sport te beginnen. Wat moet ik doen?
Re: moe en vermoeid
29 January 2008 12:19
Hai Sonja,

Ben je nieuw hier?
Ook ik ben te moe om te sporten, ben al blij als de boel hier tthuis draaiende houd.
Maar ik hou moed, want de HyperVen belooft weer nieuwe kracht strakjes.

Ik ben pas 6 weken bezig, dus ik kan er nog niets van zeggen. Ik voel me wel wat rustiger, maar de vermoeidheid is er nog.

Ben jij al aan het HyperVennen?

Groetjes Sandra.
Re: moe en vermoeid
29 January 2008 12:29
Ik ben pas nieuw ja. Ik ben nog niet aant HyperVennen. Ben afkomstig van België. Ik weet niet wat voor behandeling er goed is voor hyperventilatie.
Re: moe en vermoeid
29 January 2008 17:22
Ha Sonja,

Nou...de HyperVen therapie is DE!!! therapie voor hyperventilatie.
Lees maar eens heel aandachtig de site door en ga dan eens lezen bij de succesverhalen op het forum.

Dan word je vast net zo enthousiast als wij.

Sterkte.

Groetjes Sandra.
Re: moe en vermoeid
29 January 2008 21:42
Hallo sonja,

Ik heb sinds 2005 last van chronische hyperventilatie, en i kwas extreem moe. Ik heb in 2002 ziekte van pfeiffer gehad, en was ervan overtuigd dat ik dit weer had, zo moe. Het bleek echter een symptoom van de chronische hyperventilatie te zijn. Ik ben naar fysiotherapie gegaan, en zij kwam erachter dat ik (onbeuwst) de hele dag min spieren aan spande ( zeg ik dat goed zo?). Ik ben nu sinds september onder behandeling, en leer me weer ontspannen, en ik heb er veel baat bij. wellicht is dit ook een optie voor jou?

En i kweet dat het zo moeilijk is om te gaan sporten ,maar alsjeblieft, ga het wel doen!! Ga desnoods elke dag even een stukje wandelen, bouw het op, of koop een hometrainer, want echt, dit helpt ook. ( niet heel intensoef gaan sporten hoor, rustig aan bewegen)

en dan het HyperVennen, dat heeft mij echt zo geholpen!! en nog uiteraard, ik ben er nog niet, maar ben al zoveel verder gekomen hiermee!!
Re: moe en vermoeid
30 January 2008 11:49
Hi,

Bij mij lukt echt intensief sporten ook niet, maar heb gemerkt dat ik heel veel baat hebt bij gewoon een stuk wandelen. Het werkt lekker ontspannend en je hebt meteen je half uurtje beweging gehad.

Groetjes,
Carola

Meer weten over het HyperVen programma?