[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

updeetje

Gepost door Janne 
updeetje
10 March 2008 22:07
dag allemaal,

drieeneenhalf jaar geleden ben ik ingestort, ik heb ongeveer drie of vier maanden voornamelijk op bed gelegen, ik kon amper meer lopen en mocht van de fysio alleen nog onder begeleiding de trap op en af. Achteraf weet ik dat dit alles zich al jaren had opgebouwd. Maar geen dokter wist ooit wat er aan de hand was.

via de fysio ben ik de HyperVensite terechtgekomen. Ik heb twee keer een periode van 4 maanden geHyperVend. De laatste trials zijn ongeveer twee en een half jaar geleden.

en nu het goede nieuws:

sinds ik heb geHyperVend ben ik van m'n chronische hyperventilatie af.
geen duizeligheid, winkelangst, darmklachten, tintelende handen, benen, wangen etc.
geen gapen, zuchten en benauwd meer
niet meer het gevoel dat ik haast flauwval
geen krampen in mijn benen meer
geen galgangverkrampingen meer
niet meer depressief (na 20 jaar regelmatig weerkerende depressies)
geen slaapproblemen meer
vrijwel nooit meer hoofdpijn
geen hartkloppingen en trillingen meer.
goede eetlust
ik verdraag weer alcohol

kortom: het is allemaal weg!!!!!!!!!!!!

ik voel me beter dan ik de afgelopen 20 jaar heb gevoeld en wil iedereen aanmoedigen om te blijven geloven en te blijven zoeken naar zijn of haar weg omhoog.

veel liefs voor iedereen Janne

Re: updeetje
10 March 2008 22:48
hoi janne,

Jeetje wat een verhaal, ongelooflijk! Een heleboel van jouw klachten heb ik ook, vooral het zuchten en gapen wat ik zelf moet opwekken om dat benauwde gevoel weg te krijgen.
anderhalf jaar geleden stortte ik tijdens een verbouwing ook in, eigenlijk ben ik gewoon door gegaan. Van de een op de andere dag moest ik gaan zuchten, gek word ik ervan.
Jouw verhaal stimuleert me toch met HyperVen door te gaan, ik ben eigenlijk pas begonnen en kan het maar 1x per dag doen. Naast mijn baan kan ik niet veel meer, ben dan af.
Mijn conditie is nul, sporten wil ik wel, maar ga zo slecht ademen en heb geen lucht en moet nog erger zuchten, zodat ik gewoonweg niet kan.
Ik ben voor jou echt heel blij, weet wat het is.

groetjes judith
Re: updeetje
11 March 2008 09:05
Hoi Janne,

Wat een geweldig goed nieuws! Jij bent ook weer een voorbeeld dat HyperVen werkt! Zelf zit ik er gelukkig lang niet zo diep in als jij, maar ik heb toch ook al drie jaar klachten. Vooral duizeligheid, alles wazig zien, het gevoel hebben van flauwvallen en alles makkelijker horen. Zuiver hyperventilatie lijkt me. Ik heb verder niet meer dat ik dingen mijd ofzo, dat is door HyperVen al sterk verbeterd! Ik ben al heel lang op en af aan het oefenen. Wel met een duidelijke vooruitgang, maar ik ben nog niet genezen en zal nog wel even moeten doorgaan. Nu ik zwanger ben haal ik ook erg lage scores! Ik moet eens proberen om een langere periode na elkaar te oefenen, echt een paar maanden en niet steeds dan even wel en dan even niet.

Ik vind het echt [:](Y)[/:] voor je dat het zo geweldig met je gaat! Ik zet door, zeker door jouw verhaal en wij komen er ook wel! Bedankt voor je steun! GENIET VAN HET LEVEN DAT JE HEBT TERUGGEKREGEN!

Groetjes Rainbow
Re: updeetje
11 March 2008 11:27
Hai Janne,

Heel fijn dat je dit blijde nieuws met ons wil delen. Dat hebben die HyperVenners hard nodig soms!!!!

Toen jij na de eerste vier maanden stopte, voelde je toen al goed, of heb je je lichaam toen tijd gegeven om te herstellen? En ben je toen weer verder gegaan?

Of was de tweede serie nodig omdat het toch nog niet helemaal weg was?

Groetjes Sandra.
Re: updeetje
17 March 2008 12:15
Bedankt Janne voor je opbeurende verhaal.
Wat heerlijk voor je, al 2,5 jaar hyperventilatie vrij
Geniet er van en wij dromen dat we ook ooit zo'n verhaal kunnen schrijven.

groetjes Vlinder

Meer weten over het HyperVen programma?