[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Ben weer depri!!

Gepost door Pia3 
Ben weer depri!!
04 April 2008 20:51
Hoi,

Ik zit weer in een put.Mijn concentratie en gehuegen is heel slecht.Ik begin weer veel zorgen te maken.Ik was bijna die hele dag bezig om huis schoon te maken want morgen krijgen wij bezoekers.

Ik voelde moe en ging op bank zitten.Ik had meteen nare gedachten dat dit komt nooit goed en ik word straks dement ofzo.Ik vergeet wat ik heb paar uur geleden gedaan.Daar maak ik meeste zorgen nu!![:]sad smiley(([/:]

Pia
Re: Ben weer depri!!
05 April 2008 10:40
Lieve Pia, ik kan je hopelijk gerust stellen: HET HOORT ERBIJ!! bij de chronische hyperventilatie dus....
Ik heb een geheugen als een lekke zeef, en mijn concentratie is rampzalig te noemen. Ik las altijd zo graag, lekker op e bank, pot thee erbij, maar ik kan het gewoon niet meer. Na 1 blz duizelt het me al voor de ogen, en weet ik al niet meer waar het over ging.

Ik weet niet of je medicatie slikt???? Zo niet, kan ik je wel zeggen wat mij erg goed geholpen heeft, om in elk geval weer een beetje blij en vrolijk te worden, endat is het stjanskruid ( kira forte) de eerste 2 weken kunnen je klachten verergeren, mar daarn zul je absoluut verschil merken. En Brain-mood helpt ook heel geo ( een soort van natuurlijke antidrpersiva)

En dat je na en dag hard werken zo instort is ook heel bekend hoor, dat is bij mij de reden dat ik nog steeds niet volledig aan het werk ben: concentratie problemen, moe en geheugenverlies.

Kop op hoor, houd vol, blijf lekker HyperVennen, en ook jij zult herstellen!!
Re: Ben weer depri!!
05 April 2008 11:36
Hoi Suzanne,

Bedankt voor je bericht!! Nee,ik slik niks.Een jaar geleden had ik AD medicijnen geslikt voor een jaar.Bij mij,het helpt niet zo veel.Ik merk ook dat vlal bij mijn ovulatie/menstratietijd gaat alles erger worden.

Wat waren je klachten voor en na HyperVenen?Doe jij het 2 keer consequent?Ik las ook bij Beutyko dat er zijn 200 problemen met hyperventilatie incl.memoryloss.Rob en Nederlandse Hypeventilatie Stichting zeggen dat chronische hyperventilatie heeft niks te maken hebben met levensverwachting.Maar ik geloof het echt niet want ik merk alles achter te lopen in mijn lichaam.

Pia

Meer weten over het HyperVen programma?