[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Vlekken voor oog!!!

Gepost door Pia3 
Vlekken voor oog!!!
17 April 2008 10:42
Hoi,

Ik heb sinds 2 maanden last van meeslepende donkere vlekjes voor mijn ogen.Ik ben vandag naar die huisarts geweest.Ze zij dat die zijn helemaal onschuldig en heeft niks te maken hebben met chronische hyperventilatie.De tweede gedeelte geloof ik niet. Op een kant zei ze dat ik heb zuurstof tekort in mijn oog.Dan denk ik dat het is zelfde verhaal van chronische hyperventilatie.

Ik denk dat nu is het echt tijd dat chronische hyperventilatie serious wordt genomen.Zoveel mensen hebben last van en toch is het niet serious gedaan.

Ik ben echt dankbaar aan Rob/Hester en andere leden want dat heeft mij wel heel veel geholpen.


Grtjes,
Pia
Re: Vlekken voor oog!!!
19 April 2008 09:40
Hallo Pia,

Die zwarte vlekjes zijn 'mouches volantes' en is op zich niet erg, maar wel heel vervelend. Mijn idee is dat het veel te maken heeft met duizeligheid en de verslechterde doorbloeding in ons hoofd. Deze vlekjes verdwenen bij mij als sneeuw voor de zon toen mijn duizeligheid en spanning in mijn nek ook waren opgelost.

groet,
Hester

HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Vlekken voor oog!!!
19 April 2008 10:11
Hoi Hester,

Ik denk ook dat het heeft iets te maken hebben met slecht doorbloeding in oog/hersen. Maar laaste tijd is mijn oog ook heel snel rood geworden.Mijn huisarts zei dat het niks serious is.Ik vroeg aan haar over dit( vlekken en rood streepjes in mijn oog) iets te maken hebben met mijn chronische hyperventilatie,zei ze van niet.

Het probleem is dat mijn huisarts denkt echt dat ik een hypochonder is geworden.Het kan waar zijn maar ik kan geen risico nemen met mijn lichaam.

Grtjes,
Pia
Re: Vlekken voor oog!!!
19 April 2008 10:49
Hi Pia,

Ik heb de vlekjes voor mijn ogen ook heel erg gehad. Het had te maken met de spanning die ik in mijn hoofd/nek had door de chronische hyperventilatie. Door het HyperVennen is 't weggegaan.
Het komt echt door de chronische hyperventilatie!

Carola
Re: Vlekken voor oog!!!
27 April 2008 22:17
ik heb dit ook gehad die zwarte dingen die heel de tijd irritant heen en weer bewegen, je ziet ze bij alles wat wit is vooral heel erg of als je naar de lucht kijkt.. In de tijd datik die had had ik heeeeeeeel veel last van mijn hoofd wat het geweest is weet ik niet maar toen ik dat nit meer had waren me vlekjes ook weg. ik hoop het ovor je dathet snel over is want het is hoogstens irrtant

Meer weten over het HyperVen programma?